Простий солодкий десерт з обмаль продуктів. Важка ситуація і не всі мають багато продуктів, а солодке діти хочуть їсти будь коли. Домашнє Маршмелоу не гірше за магазинний аналог.
Інгредієнти:
Цукор 1,5 стакана (стакан стандартний 250 мл).
Вода 280 мл.
Ваніль за бажанням. Можна цедру лимона.
Желатин 2 ст. ложки.
Декілька столових ложок крохмалю (в мене картопляний) і цукрова пудра.
Приготування:
140 мл холодної кип’яченої води заливаємо желатин і залишаємо щоб набух на 15-20 хв.
Цукор змішуємо в каструлі з водою яка залишилася. Каструлю кладемо на вогонь перемішуємо до розчинення цукру, але щоб суміш не закипіла. Дати сиропу трохи остити.
Додаємо в сироп набухлий желатин і ставимо на плиту нагрівати, до того моменту поки желатин не розчинився.
Додаємо смакові добавки, ванілін, цедру лимона, можна барвник дати для кольору якщо маєте бажання.
Отриману масу збиваємо міксером до 10 хв на повній потужності міксера.
Форму постелити пергаментом і боки теж. Готову масу влити в форму і розрізняти. Маса буде білосніжною білою і збільшиться в розмірах вдвічі як мінімум.
Залишити готове Маршмелоу на декілька годин. Як маса стабілізувалася мокрим ножем нарізати кубики Маршмелоу.
Кожен кубик треба з усіх сторін обкатати сумішшю один до одного крохмаль і пудру. І все Маршмелоу домашнє готове.
Рецепт – Паша Гонда.
Джерело – Пляцки Рецепти від Лілії Цвіт.
Фото – Паша Гонда.