Неймовірна діч звичайної перлової крупи на жіночий організм, яка заповнює в ньому недолік колагену. Волосся, шкіра, нігті – завжди молоді і здорові!
Досить їсти страву мінімум раз в тиждень, щоб результат був приголомшливим. Ще з часів давньої Русі зерна ячменю називають перловою крупою, відсилаючи до перлів і підкреслюючи її цінність.
Корисні властивості перлової крупи
У ній є велика кількість амінокислоти лізину, яка бере активну участь у виробленні колагену. У каші міститься чималий обсяг вітамінів групи А, В, Е, РР. Дозволяє підтримувати красу і ефективно знижувати вагу через низьку калорійність.
Як готувати:
Взяти 1 склянку очищеної перлової крупи, 1 літр води, 2 літри молока.
Залити крупу водою і дати постояти ніч.
Ретельно промити крупу, залити трохи підігрітим молоком.
Молоко довести до кипіння, накрити кришкою каструлю, на водяній бані варити протягом 3 годин.
Каша повинна придбати гарний бежевий відтінок, отримає приємний смак топленого молока.
Швидше поділися рецептом з друзями, нехай теж будуть здоровими і молодими!