5 Жовтня, 2024
Іноді Бог повертає вам колишніх, щоб перевірити, наскільки ви дурні

Іноді Бог повертає вам колишніх, щоб перевірити, наскільки ви дурні

Дуже часто після розриву ті, з яким ви були в серйозних стосунках, повертаються раз або навіть два.

Коли вони це роблять, можливо, це тому, що ви обидва розлучилися на поганій ноті, і вони хочуть вибачитися – вони зрозуміли, що втратили, і тепер вони сумують за вами.

З іншого боку, вони можуть це зробити тому, що вони емоційно маніпулювали вами всі ці роки та тепер хочуть зробити це знову.

І в цей момент ваш розум починає грати з вами в ігри. У вас виникають тонни питань, найбільш частим і важливим з яких є: «Може дати цим стосункам ще один шанс?».

Відповідь залежить від того, як ви себе почуваєте після розставання. Ви переїхали? Ви все ще згадуєте дні, проведені з ними? Вам дійсно погано без цієї людини?

Ось кілька речей, які потрібно мати на увазі:

1. Партнер зрадив вашу довіру.

Стосунки успішні тільки тоді, коли люди один одному довіряють. Коли ваш партнер обманює або зраджує вас – все котиться по похилій.

Так, ви можете спробувати довіритися йому знову, тому що ви його любите і не хочете відпускати. Але, чесно кажучи, результату це не принесе.

Ви будете сумніватися в кожному його кроці, будете постійно ставити під сумнів власну розсудливість і врешті-решт доведеться з цим покінчити.

Ніколи не дозволяйте людині з минулого повертатися у ваше життя, якщо ви не можете повністю відновити свою довіру до неї. Це тільки зіпсує ваше психічний і емоційний стан.

2. Ніколи не забувайте, чому ви розлучилися з ним.

Розставання – це завжди надзвичайно важко, особливо, якщо ви багато з людиною пережили. Тому, коли колишній знову входить у ваше життя, з ним входить не тільки хороше, але і біль, відчуття розчарування та образи, яких він вам завдав.

Перш ніж зважитися прийняти свого колишнього назад – згадайте, чому ви розлучилися.

3. Він ніколи не хотів того ж, чого й ви.

Коли ви вступаєте у стосунки з кимось, ви врешті-решт починаєте уявляти собі ваше «назавжди» і «щасливо».

Але з часом ви усвідомлюєте, що двоє людей не можуть мріяти про абсолютно однакові речі. Тому подивімося правді в очі, ви ніколи не зможете провести своє життя з кимось, хто завжди ставить вас на одне з безлічі місць у своєму житті.

Запам’ятайте, вам не потрібні токсичні стосунки. Тому, коли колишній намагається повернутися у ваше життя, нагадайте собі, що ваше щастя вище будь-кого іншого.

4. Колишня інтимність втрачена назавжди.

Інтимність складається з безлічі моментів і значить дуже багато для більшості пар. Вона допомагає вашій любові палати.

Коли колишній намагається повернутися, будьте практичні й подумайте, чи заслуговує він другого шансу. Інтимність повинна бути пріоритетною в емоційно здоровому зв’язку.

5. Не обманюйте себе, якщо він скаже, що зміниться.

Ви можете змінити звички людини, але ви ніколи не зможете змінити її природу. Коли він навмисно або ненавмисно показує вам свої щирі наміри, не будьте сліпі й не відмовляєтеся прийняти істину!

Не обманюйте себе – ви нічого з цим не поробите. Люди не змінюються. Така реальність. Вам залишається тільки знайти того, хто буде любити вас і поважати так, як ви про це завжди мріяли.

А ви переживали такий етап «стосунків»?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *