20 Вересня, 2024
З’явилося довгоочікуване маля. Щаслива мама, радісний тато під вікнами пoлогoвого. Випиcка, море квітів. Дім! Перша нiч

З’явилося довгоочікуване маля. Щаслива мама, радісний тато під вікнами пoлогoвого. Випиcка, море квітів. Дім! Перша нiч

У родині з’явився довгоочікувана дитина.

Щаслива мама, радісний тато під вікнами пологового будинку. Виписка, море квітів. Дім! Перша ніч. Тато забирає подушку і ковдру і йде на диван в іншу кімнату. «Я хочу спати, а він постійно кричить». Джерело

Мама все розуміє.

Ранок. Вихідний. Мама годує, сповиває, йде гуляти. 3 години не присівши вона ходить з коляскою. Дім. Зараз прилягти б хоч на пів години. Двері до зали відчинені, постіль не прибрана, тата немає.

Дзвінок: «Ти де?» «Так, розумієш, Василь (Петро, Михайло) попросив звозити у справах (запросив на риболовлю, в баню, і т.д.) я ж не можу відмовити другу.»

Пелюшки, прання, прибирання, готування, прасування. Для мами дні і ночі злилися в одне. Розпатлане волосся, червоні очі. Тато все більше відчуває свободу. Їжа приготовлена, одяг випраний, квартира прибрана, що ще треба?

А друзі – це святе! Друзям потрібно допомагати! “Ти втомилася? Ти ж весь день дома сидиш! Прогулянка, це ж відпочинок! Розвага! Не хочеш?! Втомилася! Сімулянтка! »

Мама намагається все встигнути, тато не цінує. Мама вибивається з сил. Тато не помічає. Мама просить винести сміття.
Тато злиться! Мама плаче від образи. Тато грюкає дверима.

Мама радіє першій усмішці. Тато новому анекдоту. Терпіння мами закінчується. Тато повертається в порожню квартиру. Тато й досі не може зрозуміти чому так сталося …

Звичайно, пам’ятник тим чоловікам, які ділять всі турботи нарівні з жінками ставити не потрібно, але в нашій країні це і до цього дня чомусь вважається подвигом з боку чоловіка. У той час як за кордоном – це нормальний порядок речей.

Дітей мало хотіти, мало наpoдити! Їх потрібно ростити!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *