2 Жовтня, 2024
8 причин, чому чоловіки йдуть від жінок, яких люблять усім серцем

8 причин, чому чоловіки йдуть від жінок, яких люблять усім серцем

1. Ви стали іншою

Коли партнери зближуються, їм здається, що вони схожі один на одного на 100%. Але згодом у кожного можуть з’явитися свої інтереси, друзі, заняття. Коханий може помітити, що ви змінилися, стали не тією, якою були раніше. У нього з’являється почуття, що ви більше не належите йому і він “втратив” вас. Виникає охолодження, і партнер усувається.

Ще гірше, якщо ви змінилися зовні, а точніше запустили себе. Відносини зовсім не вимагають того, щоб бути ідеальною 24 години на добу, але забувати про свою зовнішність все ж таки не варто.

2. Ви дивитеся не в одному напрямку

Якоїсь миті ваші життя розділилися, і у вас залишилося мало спільного. Начебто між вами присутні ті самі почуття, іскра, але прагнете ви різних речей. Таке особливо часто зустрічається в парах, які разом понад 5 років.

3. З ним ви нещасні

Чоловікові життєво важливо, щоб його жінка була найщасливішою. Це закладено у ньому самою природою. Насправді чоловіків щиро засмучує те, коли жінки сумують, як їм здається, без приводу, а ще гірше, коли плачуть. Вони починають почуватися винними. Не витримуючи постійної напруги, вони йдуть у надії, що без нього ви будете щасливішою.

4. Ви часто “включаєте” маленьку дівчинку

Психологи стверджують, що жінка має бути різною. Коли треба – королевою, а іноді й маленькою дівчинкою. Чоловіки люблять дбати про своїх коханих, але все має бути в міру. Гармонійні стосунки між двома дорослими людьми не повинні нагадувати пару “батько – дочка”. Зрештою, чоловік теж потребує підтримки жінки.

5. Ви хочете його переробити

“Бачили очі, кого беруть у чоловіки …”. У багатьох парах через певний проміжок часу виникають претензії з боку жінки. То він багато працює, то не так одягається, то надто голосно сміється. Коли у вас починає назрівати обурення, подумайте, а чи не був ваш коханий таким із самого початку стосунків? Чому ж ви тоді не обурювалися? Перестаньте чіплятися по дрібницях, якщо не хочете його втратити.

6. У ваших відносинах переважає негатив

Якщо ви з партнером припустилися помилки і перейшли межу, яку в жодному разі не можна переступати, і тепер у ваших відносинах переважають взаємні закиди, невдоволення, образи, то, швидше за все, він піде. Позитивний мікроклімат у парах багато в чому залежить від жінки, тому якщо ви не хочете його втрачати, постарайтеся зробити все можливе, щоб мінімізувати напругу у відносинах.

7. Ви ним маніпулюєте

Чоловік дозволяє жінці собою маніпулювати, але до певного часу. Усьому приходить кінець. Довго вимагати бажаного шляхом маніпуляцій у вас не вийде, йому це швидко набридне. Гра в одні ворота найчастіше закінчується нічим.

8. Ви його не цінуєте

Чоловіча психологія така, що вони просто прагнуть визнання, особливо від коханої жінки. Згадайте початок ваших стосунків. Напевно, ви захоплювалося кожним його вчинком, а що тепер? Чи не применшуєте його працю, вам же нескладно похвалити його навіть за вбитий цвях?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *