20 Вересня, 2024
Як по обличчю дізнатися про людину все

Як по обличчю дізнатися про людину все

Фізіогноміка – одна з найдавніших наук, яка зародилася в Китаї. Китайські фахівці вірили, що по обличчю людини можна прочитати навіть її долю.

Ця стаття розповість про те, які риси обличчя дають про людину найбільше інформації.

1. Впевненість у собі

Довге, худорляве обличчя говорить про те, що людина чудово усвідомлює кожну свою дію і постійно переосмислює свої вчинки. Якщо ж її обличчя широке (кругле), це свідчить про недостатню свідомість і про те, що вона дуже впевнена у собі.

2. Доступність

Про цей індикатор можна судити з брів. Якщо між бровами дуже велика відстань, то людина недоступна і дуже перебірлива щодо тих, кого впускає в своє життя. А чим ця відстань менша, тим вона доступніша. Такі особи досить доброзичливі та товариські.

3. Толерантність та терплячість

Тут також слід звернути пильну увагу на брови, особливо на відстань між ними. Незалежно від статі вона визначає рівень терплячості людини. Якщо брови розташовані близько одна до одної, то особа запальна та нетерпляча. Ступінь її терплячості та толерантності підвищується зі збільшенням цієї відстані.

4. Домінуюча особистість

Цілий ряд рис обличчя може вказати на те, наскільки домінуючим може бути ваш співрозмовник. Брови відіграють важливу роль і тут також. Якщо вони густі, ви маєте справу із домінантним типом особистості. Якщо вони тонкі, людина схильна до покірності. Надто тонкі брови є проблемою, тому що говорять про абсолютну невпевненість людини в собі.

5. Стриманість та емоційність

А тепер гляньте на її очі. Великі очі говорять про чутливість та емоційність. Людям з такими очима подобається перебувати у центрі уваги. На жаль, більша частина їхнього життя продиктована тим, ким їм хочеться здаватися перед оточуючими, а це позбавляє їх можливості займатися тим, що вони по-справжньому люблять. Вони схильні до імпульсивних дій без будь-яких думок про можливі наслідки.

6. Надійність

Подивіться на очі та губи. Якщо людина має великі очі, не розповідайте їй свої таємниці, тому що про них дізнається весь світ. Коли вона починає говорити, її не зупинити. Але якщо верхня губа людини менша за нижню або вони однакового розміру, то ніякого ризику немає, тому що такі люди за бажання можуть утримати язик за зубами.

7. Почуття гумору

Зверніть увагу на западину між носом та губами. Чим вона більша, тим людина смішніша. Якщо ви придивитеся, то побачите, що у найкращих коміків завжди велика відстань між носом і верхньою губою. Менш виражена западина свідчить про те, що людині не подобається, коли з неї сміються, навіть якщо цей сміх викликаний хорошими спонуканнями.

8. Привабливість

Зверніть увагу на колір її очей. Якщо він глибокий і насичений, то людині не складе особливих труднощів заволодіти чужою увагою. Ось чому буває так, що особистість, здавалося б, непривабливої зовнішності, вважається привабливішою, ніж явно симпатичні люди.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *