20 Вересня, 2024
Мудрий урок, який навчить кожну людину відповідально ставитись до своїх слів!

Мудрий урок, який навчить кожну людину відповідально ставитись до своїх слів!

Справжнім хітом інтернету стала ця фотографія видавленої на тарілку зубної пасти, зібравши більше півмільйона лайків. Як це часто буває, справа не в художній цінності фотографії, а в мудрому підписі до нього.

Емі Чіт Гарднер давала дочці поради перед першим відвідуванням школи і останнім завданням для неї…було видавити на тарілку тюбик зубної пасти. Коли дочка впоралася із завданням, Емі попросила малятко повернути пасту в тюбик.

– Але це неможливо! Вже не буде так, як раніше! – вигукнула дочка.

– Цей урок повинен навчити тебе відповідально віднестися до своїх слів, – спокійно сказала їй Емі, – “у тебе буде можливість використати свої слова, щоб скривдити, принизити, обмовити і ранити інших. Також у тебе буде можливість використати свої слова, щоб зцілити, заохотити, надихнути і полюбити інших.

Подібно до цієї зубної пасти, як тільки слова вилетять з твого рота, ти не зможеш узяти їх назад. Використай свої слова дуже обережно, Бреонна. Прийми сьогодні рішення, що в школі ти даруватимеш у своєму шкільному житті. Стань для своїх однокласників людиною, яка буде відомою своїми м’якістю і співчуттям.

Використай своє життя в якості життєдайного джерела для світу, який так відчайдушно потребує цього. Ти ніколи, ніколи не пошкодуєш, що вибрала добро”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *