20 Вересня, 2024
Як відразу вибрати чоловіка, який ніколи не піде з сімʼї – золота порада для всіх жінок

Як відразу вибрати чоловіка, який ніколи не піде з сімʼї – золота порада для всіх жінок

Усі жінки поділяються на два типи.

Перші пливуть за течією і з упокорюванням приймають все те, що їм дає доля. І це не найгірша тактика. Мама моєї знайомої наприкінці 80-х привела додому безпритульного. Зайшла до під’їзду, а там чоловік гріється. На вигляд пристойний. В окулярах та пальто.

Запропонувала тарілку борщу, він не відмовлявся. Сказав, що він – інженер, мешкає в сусідньому будинку. Дружина його вигнала, зійшлася з іншим. Всі знайомі покрутили пальцем біля скроні і попросили бездомного інженера вигнати геть. Але вона його залишила і почала жити краще за всіх. І найголовніше – у коханні та захопленні.

Інший тип жінок ” роблять себе самі ” і створюють свою долю.

Взагалі їм теж доводиться жити з тими, кого Бог пошле, але мають свої переваги: ​​вони менше сумують, легше розлучаються і більше чекають від життя. Їм здається, що все в їхніх руках. Це надихає.

Життя жінки ґрунтується на трьох китах – житло, робота та чоловік. Можна змінити порядок.

“А як же діти?” – запитаєте ви. Дітей жінка на цьому натюрморті тримає в руках і ставить найвище.

Так ось, якщо з житлом та роботою можна натиснути, поміняти, продати, то з чоловіками все дуже складно. Не хочеться витрачати час на нісенітницю, хочеться вийти заміж один раз і назавжди.

Як одразу розпізнати чоловіка, який зберігатиме вірність до кінця днів?

Тобі його не вистачає, навіть коли він у сусідній кімнаті, його мовчання для тебе так само красномовне, як його слова, він любить твої недоліки не менше, ніж твої достоїнства, засинаючи ввечері, ти боїшся смерті та заспокоюєшся, тільки коли думаєш про його погляд вранці, про тепло його рук…

Спуститися з неба на землю змушують жорсткі слова Ремарка:

“Життя надто довге для одного кохання”.

Виходить, що настане день і людина чудово житиме без тебе. Без тих крил, які ти колись йому дарувала. Без спільного перегляду телевізора. І твої недоліки, які раніше розчулювали, почнуть його дратувати…

І ти сама зрозумієш, що краще піти, аніж залишитися.

Але є одна категорія чоловіків, яка не піде. Постійність! Ось що треба шукати у чоловікові. Як часто змінюються його смаки? Як часто він змінює роботу? Свій зовнішній вигляд? Як часто зустрічається з друзями, яких знав ще в дитинстві? Чим більше у чоловіка старих уподобань та добрих спогадів – тим краще для вас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *