5 Жовтня, 2024
Прочитайте цей текст, якщо стосунки залишили пустку всередині вас

Прочитайте цей текст, якщо стосунки залишили пустку всередині вас

На жаль, погані речі трапляються з хорошими людьми, особливо в коханні…

Кохання – дуже дивна штука. Воно здатне відновити вас після найбільших життєвих негараздів; воно здатне зробити вас здоровішим і молодшим, вдихнути в вас життя і мотивувати ставати краще щодня.

Але, на жаль, воно також може зламати вас, зруйнувати почуття власної гідності та віру у справедливість. Тому що найчастіше погані речі трапляються з добрими людьми, особливо в коханні.

Звісно, це сталося з вами. Але дозвольте нагадати, що в цьому не було вашої провини. Це сталося тому, що чоловік, якого ви полюбили, був нарцисом, і ваше життя перестало бути колишнім.

Ви більше не розумієте, що таке кохання; і ви більше не почуваєтеся цілісною людиною.

Так, ви були наївні, але здогадатися про те, що ви маєте справу з нарцисом, складно, принаймні спочатку. Він був настільки чарівним, що встояти було неможливо. Але стосунки з ним залишили вас спустошеною; ви більше нічого не відчуваєте.

Якщо бути до кінця чесними, то зараз ви повна протилежність тій дівчині, якою були до його появи у вашому житті.

Ви були однією з тих життєрадісних, щасливих людей, які роблять світліше існування інших. Ви були сповнені позитиву, планів і, найголовніше, сподівань, пов’язаних з вашим майбутнім та майбутнім інших людей.

Перед сном ви завжди посміхалися, згадуючи про тих людей, яким вам сьогодні вдалося підняти настрій, прокидалися ви так само з усмішкою на обличчі, думаючи про прекрасний день, що відбудеться.

Але тепер ви є лише порожньою оболонкою тієї людини, якою були раніше.

І в цьому немає нічого дивного, бо нарциси на інших людей впливають саме таким чином. Вони підживлюються станом метального благополуччя оточуючих, повільно викачуючи їх позитивну енергію, щоб залишити їх порожніми.

Тепер навіть для того, щоб підвестися з ліжка і зайнятися найпростішими справами, вам доводиться докладати безліч зусиль. Одним словом, ви відчуваєте, що тепер життя не у ваших руках.

Ви дозволили цій людині взяти над собою верх, і тепер боїтеся навіть поглянути на себе в дзеркало. Ви нікому більше не можете довіряти.

Його відхід просто залишив усередині вас порожнечу. І відчуття, що ви більше не можете почуватися в безпеці.

Вам здається, що люди, їхні слова та обіцянки перестали щось для вас означати. Вам здається, що ви дрейфуєте в морі та насувається буря; а берега навіть не видно.

Це тому, що ви дійсно любили його, а кохання – дивна річ.

Ви були з ним, серцем, тілом та душею; ви відчували з ним такий близький зв’язок, про який раніше читали лише в книгах. Кожна мить, проведена з ним, здавалася вам вічністю.

Ви повірили йому і послабили свою пильність, але саме цього він і домагався. Саме це дозволило йому взяти те, що він хотів і піти.

Для нарциса слово «любов» насправді нічого не означає, тому що він не може відчувати подібних почуттів ні до кого, і якщо бути чесними до кінця, то і до себе теж.

Це не ваша провина. Втратити себе через нарциса – це не те, що відбувається з усіма, але те, що може статися з кожним. Люди після стосунків із нарцисами почуваються знесиленими та приниженими.

І ви не повинні звинувачувати себе за це.

Подумайте про це так: погані речі трапляються з усіма, саме так влаштований Всесвіт. Ви повинні знайти силу і волю, щоб залишити це в минулому і почати насолоджувати всім добрим, що є у вас та в людях, які вас люблять.

Ніколи не буває запізно, і в якийсь момент ви бачите світло в кінці тунелю.

Якщо ви підведете себе і не зможете залишити все це в минулому, це лише означатиме, що він виграв, а ви програли.

Ви повинні взяти себе в руки, скинути весь цей негатив, припинити займатися самознищенням і почати все спочатку.

Вам необхідно знову повірити у кохання, адже воно прийде до вас знову. Але тепер, коли ви особисто познайомилися з цим типом чоловіків, ви будете набагато обережнішими.

Використовуйте всі свої сили, щоб збудувати себе заново. Ви знову станете тією, якою завжди хотіли бути. Тільки сильніше і мудріше.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *