5 Жовтня, 2024
Будь ласка, більше ніколи не повертайся до того, хто тебе зламав

Будь ласка, більше ніколи не повертайся до того, хто тебе зламав

Люди не змінюються так просто, особливо ті, які думають, що з ними все гаразд…

Напевно, зараз тобі цікаво, чому ти повинна прислухатися до моїх порад, чи не так? Що ж, робити це зовсім необов’язково, але глибоко всередині ти розумієш, що зробила велику помилку. Ти знаєш, що на кілька днів все зміниться, але як тільки твоя пильність ослабне, він знову зробить цю помилку, як і завжди.

Люди не змінюються так просто, особливо ті, які думають, що з ними все в порядку.

Ти відчуваєш, що йому більше не можна довіряти. Він підвів і розчарував тебе.

З ним ти стільки раз плакала, благаючи змінитися. Справа дійшла вже майже до розриву, адже ти більше не могла цього виносити, але він поклявся, що зміниться. У такі моменти він міг сказати все, що тобі хотілося б почути. Міг зробити все, щоб загладити проблему і заспокоїти тебе, продовживши потім робити все, що йому захочеться. Негідник!

Але навіть якщо ти повернешся до нього, чи дійсно ти думаєш, що зможеш так просто знову відкрити для нього своє серце? Ти можеш змусити себе спробувати, але підсвідомість сама вибудує навколо тебе високі стіни, про існування яких ти навіть не будеш підозрювати.

Навіть якщо ти зважишся на цю величезну помилку і дозволиш йому доповзти до тебе, ти все одно більше не будеш нічим з ним ділитися. Ти не станеш розповідати йому про свої таємниці і найглибші переживання. Ти будеш тримати свої страхи і радості при собі.

Чому? Ти знаєш чому. Він ніколи не прислухався до тебе. Його не хвилювало те, що ти хочеш сказати. Ось він, чоловік твоєї мрії – чоловік, якому ти так відчайдушно давала шанс за шансом.

А тепер скажи мені, чи заслужив він це?

Він – чоловік, на якого ти не можеш покластися. Кожен раз, коли тобі була потрібна його допомога або підтримка, його не було поруч. А я можу сказати тобі, де він був у цей час – веселився зі своїми друзями. У нього були важливіші справи. Він завжди був десь поблизу, але не там, де потрібно – не в твоїх обіймах.

Коли ти сумувала, ти була змушена самотужки боротися зі своїми демонами. Так, ти повинна вирішувати свої проблеми самостійно, але не повинна бути при цьому самотньою. Він повинен був прийти на допомогу. Мав витирати твої сльози і обіймати тебе, коли ти плакала.

Чи пам’ятаєш ти, як це було сидіти біля цієї людини з заплаканими очима і тремтячими від гніву і обурення руками? Чи пам’ятаєш ти, як погано тобі було, а він нічим не допомагав?

Ніколи не повертайся до людини, якій хочеться, щоб вона для тебе була всім, але якій при цьому абсолютно наплювати на тебе. Адже саме так і чинять ревнивці і власники.

Він хотів, щоб ти про нього піклувалася, а сам не пропонував нічого натомість. Він ніколи не приділяв тобі достатньо уваги і завжди ревнував, якщо ти шукала його десь в іншому місці.

Через нього ти відштовхнула від себе всіх людей, які тебе любили. Хіба він був того вартий? Чи була його фальшива любов гідноюї відмови від тих, хто тобою дорожив?

Коли ти знову даси своєму розуму свободу, а думки неминуче повернуться до нього, просто згадай, що з ним ти погоджувалася на менше, ніж заслуговувала. Згадай біль зневаги, який ти терпіла кожен день.

Згадай кожну непросту ситуацію, з якою тобі доводилося справлятися самотужки, тому що його не було поруч – він просто вважав більш важливим щось інше. Просто згадай…

Ніколи не повертайся до чоловіка, який клянеться, що змінився. Ніколи не вір його словами, тому що слова не означають абсолютно нічого.

І ти, як ніхто інший, повинна це розуміти. Ти – свідок того, що слова – це пустишка, на відміну від вчинків. Вір тільки в вчинки. Вір в те, що здається несумісним з ним, в те, чого він ніколи для тебе не робив, і більше ніколи не повертайся до нього.

Не здумай повертатися до чоловіка, який зламав тебе, тому що це остання людина не планеті, якій вдасться тебе зцілити. Ти будеш ображатися на нього до кінця своїх днів. Глибоко всередині ти все одно будеш звинувачувати його за те, що нікому не можеш довіритися і за свою зайву обережність в любові. Можливо, цього не помітиш, але ти вже ніколи не будеш колишньою.

Він зламав тебе. І не може (і навіть не має права намагатися) зцілити тебе.

Він уже в минулому. Він – це наочний приклад всього того, чого не повинна робити кохана людина. Але крім прикладу у тебе залишилися ще й душевні рани – рани, які він тобі завдав.

Він – це уособлення всього того, чого ти не заслужила.

Будь ласка, більше ніколи до нього не повертайся.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *