20 Вересня, 2024
Для тих, хто давно мріє про довгі локони: 8 масок для розкішного волосся. Тільки натуральні інгредієнти!

Для тих, хто давно мріє про довгі локони: 8 масок для розкішного волосся. Тільки натуральні інгредієнти!

Більшість жінок мріє про довге та красиве волосся, але відростити їх виходить не у всіх, навіть якщо перестати ходити по перукарнях. 

Причин може бути багато: генетична схильність до сповільненого росту, поганий догляд за волоссям або нестача поживних елементів.

“Отож” підготував для тебе 8 масок, які допоможуть усунути ці проблеми. Вони забезпечать твоєму волоссю правильний догляд і будуть їх живити корисними речовинами.

волосся

Прості маски для волосся:

1. Томатна маска

Вона ефективно стимулює ріст волосся. Візьми стиглі томати та очисть їх від шкірки. Потім ретельно перетри до стану однорідної кашки та нанеси масу на коріння волосся. Змий маску через 15-20 хвилин.

томат

2. Маска з соку цибулі

При її щоденному нанесенні протягом двох тижнів гарантований успішний ріст волосся. Візьми 2 ст. л соку цибулі, 1 ст. л коньяку і 6 ст. л відвару кореня реп’яха. Перемішай інгредієнти та нанеси на корені. Після цього накрий волосся целофаном. Через годину помий волосся шампунем.

цибуля

3. Медова маска

Щоб прискорити ріст волосся, цю маску необхідно робити щодня. Візьми столову ложку меду, стільки ж коньяку й один жовток. Збий суміш до отримання однорідної маси та нанеси її по всій довжині волосся. Прикрий волосся целофаном і одягни зверху хустку. Цю маску необхідно тримати близько години.

мед

4. Вітамінна маска

Ударна доза вітамінів здатна значно прискорити ріст волосся. Змішай в рівній кількості лляну і реп’яхову олію і додай до них вміст двадцяти капсул вітаміну «Аевіт». Нанеси цю суміш на корені волосся. Накрий голову целофаном і потримай маску на волоссі близько години. Потім промий волосся і промокни його рушником. Цю процедуру необхідно повторювати три рази в тиждень.

аевіт

5. Гірчична маска

Вона прискорює обмінні процеси в шкірі голови та сприяє росту волосся. Візьми 200 мл кефіру, жовток і 1 ст. л сухої гірчиці. Ретельно розітри суміш і нанеси її на корені волосся на 40-60 хвилин. Щоб отримати хороший результат, маску необхідно робити щодня протягом одного місяця.

гірчиця

6. Пивна маска

Змішай 200 мл пива і 2 яєчних жовтки в піну. Розподіли суміш по всьому волоссю і залиш її на годину. Маска буде ефективнішою, якщо ти накриєш волосся целофаном, а зверху одягнеш хустку.

пиво

7. Масляна маска

До її складу входять оливкова, рицинова і кокосова олія. Їх необхідно змішати в рівних пропорціях і нанести на корені волосся. Потім помасажуй шкіру голови протягом декількох хвилин і накрий волосся целофаном. Залиш маску на годину, після чого змий її та прополощи волосся водою, що містить сік лимона.

олія

8. З насінням петрушки

Насіння петрушки – справжнє джерело вітамінів, мікроелементів і жирних кислот. Перетри їх в порошок і втирай в корені волосся. Повторюй процедуру 2 рази на тиждень.

петрушка

Ти будеш здивована, як швидко почне рости волосся після застосування цих масок. Вони стануть більш доглянутими та будуть отримувати необхідну кількість поживних речовин.

Сподіваємось сподобалася стаття? 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *