20 Вересня, 2024
8 вірних ознак, що вам пощастило з чоловіком

8 вірних ознак, що вам пощастило з чоловіком

Він знає, коли потрібно поступитися

У відносинах важливий компроміс, а з «упертим бараном» до нього не прийдеш. Здорово, якщо чоловік уміє доводити свою правоту. Але ще важливіше, щоб він умів поступатися, згладжувати кути та першим миритися.

Він намагається стати кращим для вас

Не прагне справити враження, а справді намагається. І ключовий момент – партнеру важливо бути найкращим для вас, не для інших. Чоловік, який хоче зробити кохану жінку найщасливішою (і докладає зусиль до цього!) – це знахідка.

Він знає та розуміє жіночу фізіологію

Тут можна пожартувати, що ідеальний у цьому питанні лише лікар-гінеколог, але… Пересічному чоловікові не обов’язково знати абсолютно всі тонкощі. Але важливо розуміти, що таке гормональні сплески, критичні дні, вагітність, клімакс. А головне, приймати все це, допомагати жінці пережити складні моменти, пов’язані з її фізіологією.

Він не вважає домашній клопіт виключно жіночим обов’язком

Шлюб – це партнерські відносини, отже – розподіл обов’язків. Адекватний чоловік розуміє, що прибирати, мити посуд, прати, мають обоє. І робить свій внесок у наведення затишку. Він не вішатиме всі домашні справи на жінку.

Він допомагає вам

Вибирайте чоловіка, на якого можете розраховувати. Якщо ваші проблеми – це тільки ваші проблеми, то після весілля ситуація не зміниться. Достойний чоловік заспокоїть, підтримає, прийде на допомогу у скрутний момент.

Він поділяє ваші пріоритети

Кажуть, закохані мають дивитись не один на одного, а в один бік. Це мудра думка. Ваші смаки можуть бути різними, і це нормально. Але життєві цілі мають збігатися. Це стосується найважливіших питань: ставлення до сім’ї, кар’єри.

Він урівноважений

Якщо чоловік опускається до крику, істерики, рукоприкладства, хорошого чоловіка з нього не вийде. Моменти стресу бувають у всіх, але питання в тому, як поводиться людина в таких ситуаціях. Зверніть увагу на людину, яка залишається розважливою навіть у складні моменти і не дозволяє собі зривати негатив на коханій жінці.

Він уважний до своїх батьків

Ставлення людини до людей, які її виховали – важливий показник. Той, хто цінує батьків, піклується про них, буде добрим чоловіком. Велика ймовірність, що такий чоловік сформував правильну модель сімейних відносин. І він намагатиметься втілити її вже у своїх стосунках із дружиною.

Будьте уважні у виборі потенційного чоловіка, але не забувайте, що чоловіки теж оцінюють жінок. Тому прагніть бути тією, яку захоче взяти за дружину найзавидніший претендент.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *