20 Вересня, 2024
Усі зустрічі заплановані Богом, у них немає випадковостей

Усі зустрічі заплановані Богом, у них немає випадковостей

Випадковостей не буває.

Всесвіт має багато дивних способів, щоб звести людей один з одним. У пошуках відповідного житла, роботи або супутника життя багато хто їде на великі відстані. І водночас за лаштунками світової сцени працює організація, яка створює для нас досконалі зв’язки. Це – Космічний Центр Управління Збігами.

Випадкових подій немає. Збіги – це чудові події, творець яких Бог не бажає про себе заявляти. У планах Бога випадок не відіграє жодної ролі. Все, що з’являється у твоєму житті, – це результат твоїх намірів та задумів.

Коли ти прагнеш виконати бажання свого серця, знай, що Всесвіту відомі всі твої наміри. Він організовує події твого життя. У Бога є твоя адреса, і кожен твій рішучий намір заноситься до Великого довідника. Роби сам все, що в твоїх силах, без напруги та метушні, а деталі залиш для Космічного Центру.

Коли людина робить все можливе для здійснення своїх намірів, а потім покладається на допомогу розумної невидимої сили, відбуваються великі події. Молись, плануй, налаштовуйся і роби все, що можеш… а потім нехай усе йде своїм ходом – твоє вміння відпустити буде так само важливe, як і молитви.

Кожен, кого ти зустрінеш на своєму шляху, це дійова особа в написаному тобою сценарії. Твоя турбота одна – постійно вдосконалювати сценарій, щоб фільм вийшов кращим. Відповідальність за режисуру твого фільму лежить на тобі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *