6 Жовтня, 2024
Бог пошле вам потрібну людину в потрібний час. Довіртеся йому

Бог пошле вам потрібну людину в потрібний час. Довіртеся йому

Кожен раз, коли хочете здатися, Бог випробовує вашу віру і силу. Він не забув про вас і не кинув …

Ви колись відчували, що вже нічого і нікого не хочете? Смертельно втомилися від всього і від всіх? Коли сама думка про нові знайомства і побачення викликає категоричне: «Ні!» З вас досить. Досить всіх цих токсичних, самозакоханих і егоїстичних нарцисів, які входять у ваше життя виключно для того, щоб зруйнувати його. Підлих і невірних, брехливих і жорстоких.

Навіщо вкотре сподіватися і вірити, якщо в кінці кінців все закінчується однаково?

Можливо, слід просто здатися. Вже нікого не шукати і нічого не чекати. Змиритися з тим, що знайти справжню любов в наш час – просто неможливо …

Якщо подібні думки виникають все частіше і частіше – цей текст для вас. Якщо вже вирішили, що ніколи не зустрінете того, кого шукали, просто прочитайте цю статтю. Тому що саме зараз, коли так хочеться опустити руки, як ніколи важливо не робити цього.

Кожен раз, коли хочете здатися, Бог випробовує вашу віру і силу. Він не забув про вас і не кинув – Він дуже уважно спостерігає за тим, як вчините, яке рішення приймете, чи наважитесь йти далі.

Насправді, саме зараз Бог відчуває, наскільки ви хоробрі, наскільки сповнені рішучості любити і бути коханими. І найголовніше – це іспит на терпіння. Чи вистачить вам його, щоб не дивлячись на всі невдачі і розчарування, вірити і чекати? Йти вперед і не зупинятися?

Можливо, вам складно повірити в те, що я говорю. Ви занадто довго шукали і втомилися. Ви занадто часто відкривали своє серце не тим людям і потім заліковували рани. Я розумію. Але, повірте, у Бога є план для вас.

Ніщо не відбувається просто так: у Бога є план абсолютно для кожної живої істоти на цій планеті. Звичайно, бувають моменти, коли ми не можемо зрозуміти, чому все відбувається саме так, але, врешті-решт, все стає ясно. Так що все у вашому житті відбувається з якоїсь причини, і тільки Бог знає її.

Що ж робити? Зустрічатися, не зустрічатись, вірити, не вірити? ..

Відповідь одна: довіритися Богові. Він пошле вам правильну людину в правильний час.

Так, не тоді, коли вам найболючіше і так хочеться, щоб хтось обійняв за плечі і заспокоїв. І не тоді, коли ви з надією вдивляєтеся в майбутнє.

А, швидше за все, коли ви найменше будете чекати любові.

Чому? Бог знає, який час для вас – найкращий. І через роки, озирнувшись, ви усвідомите, наскільки це було правильно.

Ваше життя цілком в руках Божих. Він бачить все, що з вами відбувається. Він розуміє все, що ви відчуваєте. Життя прекрасне! І Він зовсім не хоче, щоб ви сумували..Бог хоче, щоб ви були щасливі. Щоб ваші очі світилися від радості. Так і буде: Він приготував для вас зустріч з тією Єдиною, тією Рідною … Вашою людиною! Кимось, хто визначений вам долею.

Запам’ятайте: Бог завжди знає краще, коли двоє людей готові зустрітися і полюбити один одного. Бог завжди знає краще, коли для цього – дуже вдалий час, а коли – занадто рано або вже пізно. Не впадайте у відчай і не переживайте: він пошле вам правильну людину в правильний час.

Тому, будь ласка, не втрачайте віри в Бога. Повірте, Він все бачить. Він ніколи не забуває про нас. Він готує цю зустріч для кожного – з єдиною людиною, яку ви шукали все життя.

Все буде добре. Довіртеся Йому.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *