20 Вересня, 2024
Як чоловіки повільно, але невпинно руйнують любов своїх дружин. Про це неможливо мовчати!

Як чоловіки повільно, але невпинно руйнують любов своїх дружин. Про це неможливо мовчати!

Коли люди розлучаються, навколишні дивуються: «Як же так, куди ж поділася любов?». Але, на жаль, любов, немов вогонь, він не може горіти, якщо в нього часом не підкладати дров.

У розлученні винні обидва, але ми хотіли б виділити 5 якостей в поведінці чоловіка, якими він руйнує свої відносини. Іноді, це відбувається несвідомо, а іноді саме тому, що багаття любові вже давно не горить …

1. Відсутність уваги.

Увага для жінок стоїть на першому місці у відносинах. Яким би не був складний день, завжди можна знайти час для пари ласкавих слів або обіймів, погляду. Якщо ви повертаєтеся додому, вечеряєте і займаєтеся своїми справами, ваша дружина в цей момент відчуває себе непотрібною. Вже не важливо, що ви відчуваєте насправді, вона цього не бачить.

2. Відсутність похвали.

Для того щоб підняти самооцінку чоловіка і надати йому значущості, жінки хвалять їх за будь-яку дрібницю. А ось чоловіки, в свою чергу, забувають про те, що їхні дружини теж хочуть чути, як смачно приготований сніданок / обід / вечеря, яка вона розумниця, що встигла зробити всі справи, якою вона є сьогодні красивою і т.д.

3. Відсутність романтики.

Чим довше люди перебувають разом, тим менше в їх відносинах романтики. Лише деяким парам вдається зберегти трепет і ніжність на довгі роки.

І навіть якщо ваша жінка про це мовчить, в глибині душі, вона мріє про сюрпризи, квіти, романтичні вечори. Від романтики жінка розквітає, стає щасливішою, відчуває себе бажаною і привабливою.

4. Надмірна критика.

Постійна критика руйнує жінку. Навіть якщо в цей момент ви керуєтеся добрими намірами, це не допоможе їй стати кращою. Навпаки, відіб’є бажання що-небудь робити. Якщо хочеться звернути вашу жінку в потрібне русло, зробіть це якомога м’якше і делікатніше.

5. Порівняння з іншими.

Нікому не подобається, коли його порівнюють з кимось іншим і вашій жінці, в тому числі. Порівнюючи свою дружину з іншими, ви прямо заявляєте їй про те, що ось та дівчина вам подобається набагато більше. І навіть якщо ви сказали це випадково, такі слова можуть поранити її на все життя.

Не забувайте, що близьку людину легко образити поганим словом, байдужістю і грубими діями. Набагато складніше потім це виправити.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *