19 Вересня, 2024
КІЛЬКА УРОКІВ ВІД ТИМЧАСОВИХ ЛЮДЕЙ У НАШОМУ ЖИТТІ

КІЛЬКА УРОКІВ ВІД ТИМЧАСОВИХ ЛЮДЕЙ У НАШОМУ ЖИТТІ

Кажуть, люди приходять в наше життя з якоїсь причини і з якоюсь метою. Хтось залишається, хтось лише тимчасовий. Ви можете починати мріяти про те, як ви будете разом все життя, хоча все говорить вам про те, що вони не залишаться. І як би ви не намагалися, як би не любили — це неважливо.

І все ж навіть тимчасові люди можуть змінити нас і навчити дечому про життя і любов

  • Емоції не вимірюються часом, але ви можете заощадити час, якщо навчитеся ними управляти.

Закохатися в когось можна всього за секунду. Але інша людина може ніколи не закохатися у вас. Ви можете хотіти бути з кимось вічність, а вона може хотіти провести з вами тільки ніч, місяць або рік.

Ви нічого не можете з цим вдіяти, але ви можете навчитися і рости, краще управляти своїми емоціями. Ви можете навчитися інвестувати в правильних людей, тих, які залишаються, які заслуговують вашої уваги, любові, жертв, відданості. Які цінують вас, визнають ваше минуле, живуть у вашому теперішньому і хочуть бути частиною вашого майбутнього.

  • Ви залишаєтесь у себе назавжди.

Перша людина, яка заслуговує вашої любові, уваги і відданості — це ви самі. Коли ви занадто багато себе витрачаєте на іншу людину, ви ігноруєте себе, але тільки ви точно залишаєтесь у себе назавжди. А так можете себе втратити.

Звичайно, легше працювати над чужими проблемами, ніж подивитися вглиб себе і попрацювати над собою. Але чим довше ви зневажаєте себе, тим сильніше це позначиться на вас.

Ви — головний герой своєї книги, а не другорядний в чиїйсь.

  • Не змінюйтеся, щоб залишити когось в своєму житті.

Коли ви сильно любите, ви готові на все. Ви ставите цю людину на перше місце, погоджуєтесь на менше, терпите більше, виправдуєте її. Але ті люди, які хочуть залишитися з вами назавжди, не будуть вимагати цього. Якщо ви занадто прогинаєтесь заради когось, значить це тимчасова людина, яка як раз і повинна навчити вас того, що ви все робите неправильно.

  • Помилок немає, є тільки уроки.

Коли ви засмучуєтеся, коли вам боляче, ви можете думати, що зробили щось не так. Ми — це наші рішення, і ми приймаємо їх постійно. Потрібно довіряти цим рішенням, бути сміливими, впевненими. Навіть якщо результат приносить біль, це не помилка, а досвід.

Іноді тимчасові люди важать більше, ніж ті, які залишаються. Вони перевертають наш світ, змушують відчувати ті почуття, про які ви навіть не знали, пишуть в нашій історії шалені, оригінальні і незабутні розділи.

Ось, навіщо вони приходять в наше життя, а не для того, щоб залишитися.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *