20 Вересня, 2024
Господи, дякую Тобі за всі закриті двері

Господи, дякую Тобі за всі закриті двері

Господи, дякую Тобі за те, що ти направляєш мене правильним шляхом. Дякую, що закриваєш непотрібні двері і не дозволяєш йти чужою дорогою. Завдяки тобі я оминув місця, які не призначалися для мене. Я знаю, що натомість мене чекає щось масштабне.  

Я вдячний Тобі за те, що втрачав і розлучався тоді, коли так не хотів цього. У той момент я помилково розцінював свої почуття як кохання, але насправді ми не підходили один одному. Зрештою я зрозумів, що все тільки на краще. Попереду на мене чекає щось світле і справжнє. Ось через що доводиться переживати відмови й невдачі.

Я ціную весь отриманий досвід і всі закінчені стосунки. Дякую, що я не зв’язав своє життя з людьми, які могли б мене зрадити, розчарувати або розбити серце. Дякую, що у мене вистачило сміливості й мудрості піти в правильний момент.

Я вдячний Тобі за всі труднощі, які змусили мене піти іншою дорогою. Саме там я побачив ті альтернативи, про які раніше навіть не здогадувався. Виявляється, що моя кінцева точка не обмежується одним місцем призначення. Я вдячний Тобі за те, що Ти супроводжуєш мене, розставляєш дорожні знаки і направляєш у вірну сторону.

Завдяки Тобі я йду на світло. Завдяки Тобі я прямую в місце, що стане мої домом.

А ще стільки моїх молитов залишилося без реакції з Твого боку. І за це я дякую! Адже вірю, що Ти знаєш про мої страждання, а все, що відбувається – це частина Твого продуманого геніального плану.

Ти, як ніхто інший, добре знаєш, що зможе зробити мене щасливим. Я знаю, що зможу впоратися зі всіма життєвими викликами, адже Ти не пошлеш мені того, що буде не під силу.

Лише Ти знаєш про кожен куточок моєї душі, про мої мрії й бажання. Але я не прошу в тебе їх реалізації, бо знаю, що Твої плани можуть бути грандіознішими.

Хочу сказати Тобі спасибі за те, що залишив деякі двері закритими.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *