20 Вересня, 2024
4 способів образити свою дружину, навіть не підозрюючи про це

4 способів образити свою дружину, навіть не підозрюючи про це

Жінки бувають дуже загадкові (зізнайтеся, жінки, чоловіки нас не розуміють), але чоловікам належить про все здогадуватися самостійно. Суспільство висуває до чоловіків суворі вимоги: виглядати певним чином, приховувати свої емоції, бути мужиком і піклуватися про свою благовірну…

Помістити все це в одній голові досить складно. Одружений чоловік постійно переживає, як би ненароком не образити дружину.

Ось 4 способів ненароком зачепити її почуття:

Ставити роботу перше місце

Або ставити на перше місце будь-що, крім шлюбу. Коли ви працюєте допізна або проводите п’ятничний вечір із друзями, ви демонструєте своє небажання проводити час із дружиною.

Багато чоловіків скажуть, що працюють понаднормово задля забезпечення сім’ї. Відкриємо вам секрет: дружині важливіше, щоб ви частіше спілкувалися з нею, ніж зайві кілька сотень.

Нестача ніжності

Навіть якщо ви робите це не навмисне, вашій дружині може бракувати фізичної близькості. Йдеться не тільки про секс – іноді досить просто обійняти її однією рукою в кінотеатрі. Це найкращий спосіб висловити своє кохання без зайвих слів.

Жінки втрачають упевненість у собі, коли чоловіки не виявляють до них фізичного інтересу. Тримайте її за руку в машині. Розминаючи в коридорі, ніжно торкніться її. Такі дрібні дотики зміцнять ваші стосунки і дадуть вашій дружині відчути себе коханою.

Ниття

Кожна жінка хоче бачити в чоловікові сильну, працьовиту і позитивну людину. Коли вашій дружині важко, вона розраховує, що ви допоможете їй побачити добрий бік речей.

А якщо ви віддаєтеся песимізму і постійно скаржитесь, дружина починає сумніватися в тому, що ви зможете подбати про неї.

Пасивність

Протилежність кохання – не ненависть, а байдужість. Коли ви лінуєтеся допомагати дружині по дому, готувати їжу або проводити з нею час, вона почувається нелюбою. Знайдіть час, щоб прибрати в будинку, допомогти їй приготувати вечерю та зводити її на побачення.

Над шлюбом треба працювати. Якщо ви не готові докласти зусиль, ваша дружина та мати ваших дітей страждатимуть.

. Нестача спілкування.

Чого таїти, жінки люблять поговорити більше за чоловіків. А ще ми емоційні, тому не завжди ясно, коли нам потрібна порада, а коли нам просто хочеться виговоритись, щоб ніхто не перебивав. То як чоловікові зрозуміти, коли радити, а коли мовчки кивати?

Найкращий спосіб не помилитися – просто слухати. Але ж дружина теж хоче вас чути! Вона хоче почути, як пройшов ваш день, чи вам сподобався фільм і про що ви насправді думали, коли приходили гості.

Будьте з нею чесні та відкриті. Це покаже їй, що ви її любите і довіряєте достатньо, щоб показати свою сторону, яку не показуєте нікому іншому.

Пам’ятайте: дружина вас любить! Відповідайте їй взаємністю!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *