20 Вересня, 2024
Пам’ятай, що перед великими змінами все здається неможливим

Пам’ятай, що перед великими змінами все здається неможливим

Перед переломним моментом все здається безнадійним …

Коли в нашому житті настає переломний момент, здається, що ми ще ніколи не були більш розгубленими, але не тому, що все раптом пішло не так.

Зміни – це не якась окрема подія, це і є той самий поворотний момент. Момент, коли ми більше не можемо заперечувати того, що відбувається.

Ми опиняємося в подібній ситуації, тому що не можемо згадати, коли востаннє нам подобалося наше тіло, тому що роками перебували у відносинах з однією людиною, тому, що наші негативні думки почали стримувати нас настільки, що ми розуміємо – прийшов час їх відпустити.

І хоча спочатку все це здається дуже складним, але це і є та сама магія, яку ми так довго чекали. Зміни – це переломний момент, і ми просто ще не побачили його зворотний бік.

В основі цього переломного моменту, як правило, лежить пробудження, тобто усвідомлення того, що звичне життя вже ні до чого нового нас не приведе. Всі ці роки ненависті до себе ви були недостатньо усвідомленими, щоб зрозуміти, що заслуговували більшого, ніж жити в постійному почутті дискомфорту. Ось звідки це неприємне відчуття всередині.

Всі ці роки проблем у відносинах ви були недостатньо відповідальними, щоб усвідомити, що життя вимагає від вас змін. Ось чому вам зараз так некомфортно. Всі ці роки негативного мислення про себе ви любили себе недостатньо сильно, щоб перестати миритися з самобичуванням, стримуючим ваш розвиток. Ось чому зараз вам так погано.

Але в кожному з цих випадків ви завжди рано чи пізно пробуджуєтеся і розумієте, що настав час для чогось більшого, кращого і більш значущого. І ваше нестерпне відчуття насправді зовсім не говорить про реальну непереносимість чогось. Ці ваші справжні почуття почали, нарешті, проявлятися, тому що тепер ви досить сильні, щоб подивитися їм в обличчя і зцілитися.

Перед великими змінами все здається неможливим. Перед переломним моментом все здається безнадійним. І перш, ніж все складеться в одне ціле, вам буде здаватися, що світ розпадається на частини.

Незважаючи на нелогічність того, що відбувається, ми наважуємося на найсерйозніші і життєво необхідні зміни лише тоді, коли відчуваємо себе втраченими. А коли, нарешті, визнаємо і приймемо все те, що раніше стримувало, ми станемо вільними. Станемо готовими до чогось більшого, тому що знаємо, що здатні на це.

Яким би складним це не здавалося, просто знайте, що коли вас переповнюють почуття і все виглядає гірше, ніж насправді, то, швидше за все, ви стали на шлях звільнення, пробудження і примирення. Ви почали нову главу у своєму житті.

За матеріалами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *