20 Вересня, 2024
Що б ти робив, якщо б завтра вранці у тебе було лише те, за що ти подякував Богу вчора?

Що б ти робив, якщо б завтра вранці у тебе було лише те, за що ти подякував Богу вчора?

✓Ти дякуєш Богу за їжу? Завжди дякуй! Тому що у світі більше 15% людей страждають від голоду, або нестачі їжі. Мільйони людей страждає від виснаження. Їх мрія просто досита поїсти хліба, і заснути ситим


✓А ти дякуєш Богу за те що маєш ноги, якими можеш ходити, бігти, присідати і вставати? Напевно ні? Ти вважаєш і вже навіть звик що ноги це необхідність, і це навіть норма або буденність що вони є,? Так навіщо дякувати за те що моє?


✓А ти дякуєш Богу за очі? Якими ти можеш бачити всю красу Божого творіння, насолоджуватися різноманіттям кольорів. А ти знаєш що твоє око може розрізняти близько 10 мільйонів відтінків кольорів? А ти знаєш що у світі близько 300 мільйонів людей живуть або повністю в темряві або їхні очі бачать тільки сірі відтінки? Якщо ти не належиш до цієї категорії, ти щасливчик! Не забудь сьогодні подякувати Богу за очі!
✓А ти дякуєш Богу за руки? Якими ти можеш обіймати, тримати хліб, втирати сльози і цей список можна ще довго. Руки безцінні.
✓А ти дякуєш Богу за голос. За те що можеш розмовляти. А якщо ти розмовляєш, значить ти і чуєш? Значить У тебе все ок зі слухом. Ти знову не обділений такими чудовими подарунками. Обов’язково подякуй.


Я думаю ви зрозуміли, як багато є чудового у нашому житті, все, чим Бог нас обдарував. Можна довго перераховувати милості Божі.
А дякувати потрібно вчитися.

© Іван Кенез

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *