19 Вересня, 2024
Відпусти не своїх людей: ти не для всіх, не всі для тебе

Відпусти не своїх людей: ти не для всіх, не всі для тебе

Це позиція не гордості, а адекватності. Перестань дарувати любов людям, які не можуть або не хочуть любити тебе у відповідь.

Поки ви витрачаєте час та енергію на людей, які не можуть або не хочуть любити вас у відповідь, життя минає. Проходить повз…

Коли ти почнеш жити своє життя з радістю та інтересом, не всі люди залишаться поряд з тобою. Це не означає, що тобі потрібно змінитися. Якщо люди, з якими ти проводиш багато часу, тебе пригнічують, забувають або ігнорують, перестань пропонувати їм свою енергію. 

Ти – не для всіх, не всі – для тебе. Життя стає Даром, коли ти знаходиш тих небагатьох, з ким можлива справжня дружба, любов або відносини. На цій планеті мільярди людей, і багато з них хочуть зустрітися з тобою на одному рівні, володіючи схожою вібрацією, цінностями і баченням. Чим довше ти залишаєшся з людьми, які використовують тебе як подушку, запасний варіант або терапевта, тим далі ти від своїх людей.
Можливо, якщо ти перестанеш вкладатися і ініціювати,- відносини закінчаться, деякі люди тебе зовсім забудуть. Можливо якщо ти перестанеш відправляти смс, твій телефон замовкне на кілька днів або тижнів. Може, якщо ти перестанеш викладатися, кохання зникне. Це не означає, що ти зіпсувала відносини. Це означає, що єдине, що їх підтримувало – твоя енергія. Тоді це не кохання, не любов, а прихильність- звичка.

Найцінніше і важливіше, що є у твоєму житті – енергія. Не час обмежений, а енергія. Те, чому ти приділяєш час і увагу, визначає твоє існування. Зроби своє життя храмом, куди допускаються лише люди, здатні піклуватися, слухати і спілкуватися. Не треба нікого Рятувати. Це не твоя робота віддавати іншим своє життя, тому що тобі їх шкода, комусь погано, тому що ти “повинен”. Твоя робота – усвідомити, що ти господар і улюбленець своєї долі, вирішити, що ти заслуговуєш на справжню дружбу, справжні зобов’язання і повноту любові з людьми, які щасливі і успішні.
Потім почекай у тиші хоч би хвилинку … І подивишся, як швидко все почне змінюватися.

© Сабіна Сінтія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *