19 Вересня, 2024
Якщо чоловік сильний, його жінка спокійна і розслаблена, якщо слабкий – завжди тривожна

Якщо чоловік сильний, його жінка спокійна і розслаблена, якщо слабкий – завжди тривожна

Постійно доводити свою значущість та цінність у парі — це вже не про здорові стосунки

Якщо чоловік розуміє, що коли його жінка щаслива і сяє, то і він купатиметься в променях цього сяйва, такі стосунки будуть точно щасливими. Тут кожен робить усе можливе.

Насправді саме після того, як жінка більшу частину часу виглядає, можна оцінити те, як чоловік до неї ставиться і вважає він її меркантильною чи навпаки — із задоволенням витрачає на неї свої кошти.

Якщо жінка спокійна і розслаблена, є час на себе – це також заслуга її чоловіка та його ставлення до неї. Хоча, в першу чергу, все йде зсередини і починається зі ставлення до самої себе.

Сильний чоловік – це той, з ким жінці можна не вдавати, а бути справжньою.

Це чоловік, який вміє любити і бути як пристрасним, так і ніжним зі своєю жінкою. Не боїться її сліз чи емоцій і якщо вони раптом з’являються в неї час від часу, він все одно спокійний.

Для жінки зустріч із таким чоловіком – змінить все і назавжди. Адже вона зрозуміє, що таке не робити і не тягнути все на собі самій. Коли поважають і цінують твої принципи та переконання, цікавляться тобою та твоїми думками.

Коли у відносинах не самотньо, а добре і спокійно разом і можна більше не турбуватися, а нарешті перевести подих і розслабитися, тому що разом ви обидва ще більш сильні, ніж поодинці. Це відкриття надихає та дає крила за спиною.

Слабкий же чоловік це той, з ким не можна помилятися, тому що він не прощає помилок ні собі, ні вам. Хто дуже вимогливий і прискіпливий. з ким постійно ніби стоїш навшпиньки і не можеш видихнути. Хто більше турбується про себе і своє задоволення як у відносинах, і в ліжку, до речі, теж, так і по життю.

З яким ви ніби займаєтеся «благодійністю» у стосунках, тобто постійно віддаєте-віддаєте і взагалі нічого не отримуєте натомість — ні подяки, ні підтримки, ні кохання, ні тепла та ніжності від такого чоловіка. Це чоловік, який ще й вас намагатиметься виховувати та підлаштувати під себе, коханого.

До речі, такі чоловіки часто виявляються ще й повними «побутовими інвалідами», тож готування та прибирання тут теж ляже саме на ваші плечі, адже «не чоловіча це робота», тому це точно не герой вашого роману.

Кому захочеться постійно чути: А в чому ж тоді твоя цінність, як жінки, якщо ти не хочеш готувати і прибирати, а ще мене змушуєш? Що ти тоді даєш мені взагалі, окрім сексу?

А що ж ви маєте давати, щоб його все влаштовувало? Ви просто хочете бути поряд саме з цією людиною чи ні. Нема рації вираховувати, хто кому і скільки дає. От і все.

Ваш партнер або закриває ваші потреби, або ні — це головний критерій успішних для обох партнерів стосунків.

Доводити свою значущість та цінність у парі — це вже не про здорові стосунки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *