19 Вересня, 2024
Три причини, через які чоловіки рано чи пізно кидають навіть хороших жінок

Три причини, через які чоловіки рано чи пізно кидають навіть хороших жінок

Розуміння цих проблем у стосунках може допомогти пережити важкий розрив… або повернути колишнього.

Незалежно від обставин, зазвичай є загальні причини, які ваш колишній, ймовірно, приховує – секрети, що заважають йому повністю висловити свої почуття.

Ви можете подумати: Ні, це не про нас. Мій чоловік був чутливим, відкритим, навіть плакав у кіно». Тим не менш, майже всі чоловіки стикаються зі схожими проблемами у стосунках, які можуть змусити їх втекти.

Ось три причини, з яких чоловіки уникають добрих жінок:

1. Він відчував тиск та невпевненість

Чи відчували ви, що постійно пиляєте його? Чи хотіли ви більше кохання, прихильності, ніж він міг дати? Чи часто ви намагалися «виправити» ситуацію у відносинах?

Якщо ви дізнаєтеся себе в якомусь із цих питань, то, швидше за все, у ваших відносинах був дисбаланс, і він відчував тиск і невпевненість у вашій присутності. Важливо розуміти, що його почуття неповноцінності не ваша вина.

Більшість чоловіків тікають від емоційного тиску, ніби рятують своє життя (бо, на їхню думку, вони саме це роблять). Емоційний тиск ставить під сумнів слаборозвинену мужність і змушує його почуватися непідготовленим до вирішення проблем. Йому здається: все, що він робить, недостатньо добре для вас (і ніколи не буде).

Звичайно, почуття нерозв’язної невпевненості змушує чоловіків закриватися і замикати свої серця, замість того, щоб вчитися справлятися з новими почуттями тиску чи невпевненості.

2. У ваших стосунках відчувалася конкуренція

Якщо чоловікові доводиться боротися за контроль у відносинах, він може почуватися невпевненим, начебто йому в них немає місця.

Майте на увазі: це дуже важливо.

Це не означає, що чоловік повинен контролювати все у стосунках. Це було б несправедливо щодо обох сторін. Швидше, успішні відносини будуються на взаємодоповнюючих силах, коли кожна людина відмовляється від контролю у певних галузях. Якщо балансу не досягається, обидві сторони починають конкурувати. Вони змагаються один з одним, намагаючись здобути гору, і стосунки страждають. Ця динаміка проявляється у таких ситуаціях, як:

  • Ви сперечаєтеся про те, хто мав рацію перед друзями?
  • Хто з вас є годувальником? Ви заробляли більше грошей, аніж він? І що ще важливіше, чи це було використано проти нього?
  • Ви постійно визначали, де поїсти, чим зайнятися, та який фільм подивитися?

Якщо він відчував, що ви проти нього, а не на його боці, мабуть, він ніколи не міг по-справжньому відкрити своє серце. Він побоювався програти цю гру та отримати серйозну травму.

3. Він не відчував поваги

Чоловік не здатний будувати щасливе життя із жінкою, яка не поважає його. Його партнерка має бути його найвідданішою прихильницею — він має бути впевнений, що у найважчі моменти вона буде поруч, підтримуючи та приймаючи його. Тому що ось прихована правда про вашу значущість: ви ключ до його величі.

Щоб він міг відкритися повністю, виявляючи ніжність та готовність до серйозних стосунків, йому необхідна міцна та глибока основа поваги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *