19 Вересня, 2024
Чому мовчання жінки небезпечніше за її слова

Чому мовчання жінки небезпечніше за її слова

Не бійтеся конфліктів. Бійтеся дня, коли вона перестане щось доводити. Тому що, коли жінка бере паузу, це означає, що вона більше не боїться піти.

Жінки говорять мовою емоцій. Це, дійсно, найідеальніший спосіб, який допомагає їм відкритися і бути собою, поруч зі своїми партнерами. Вони не вірять тим, хто приховує і соромиться своїх почуттів, тому самі вважають за краще не ховати того, що відчувають.

Дорогі чоловіки, зрозумійте ось що: коли жінка починає конфлікт і обсипає вас докорами, це не означає, що ваші стосунки більше неможливі. У такий спосіб вона піклується про вас і  боїться втратити.

Не варто хвилюватися через те, що хтось готовий боротися за ваші стосунки до кінця. Не варто побоюватися, навіть коли ви обидва загрузли в розбіжностях. Потрібно зробити все можливе, щоб заспокоїтися, а потім дійти до розумного компромісу. І що ще більш важливо, варто цінувати своє щастя: адже у вас є щось цінніше, те, за що варто боротися.

Не сприймайте партнера як належне, але і не панікуйте при зіткненні з проблемами. Цінуйте те, що ваша друга половинка відкрита перед вами. Вона гідна поваги за свою рішучість все виправити і зберегти вашу любов.

Гнів і страх – це також емоції, і  дуже потужні. Іноді вони говорять набагато більше, ніж любов.

Вірите ви чи ні, але вам не слід хвилюватися, коли вона починає «бій», тому що все це заради любові.

Конфлікти – здорова складова будь-яких стосунків. Якщо хтось говорить вам, що ніколи нічого  не з’ясовує зі своїм партнером – він обманює.

Розбіжності – частина нашого життя. Зрештою, ми всі – емоційні, з різними смаками і нескінченним сполученням унікальних рис.

Коли справа доходить до стосунків, конфлікти в розумних межах – це те, що допомагає нам відкритися один одному. Вони допомагають нам глибше пізнати як себе, так і свого партнера. Допомагають нам піклуватися, приймати або ж міняти те, що нам не подобається. Вони допомагають нам зростати.

Тому задумайтеся про те, що насправді відбувається з вашими стосунками, якщо вона …

… раптово замовкає.

… перестає намагатися щось змінити.

… більше не сперечається.

… перестає розмовляти.

… у неї немає більше сліз.

І починайте хвилюватися тоді, коли її мовчання стає сильнішим за її слова.

Тому що, коли жінка мовчить, вона перестає боротися за вас. Це кінець, вона вирішила зупинитися, тому що ви більше не заслуговуєте  жодної її емоції.

Коли жінка мовчить, очевидно, що полум’я, яке палало в її серці, згасло. Її любляче колись серце охололо і перетворилося в кристалик льоду.

Коли жінка любить, вона готова боротися до самого кінця. Вона вкладає усе своє серце, всю свою енергію для того, щоб виправити ситуацію.

Але коли вона замовкає, знайте: назад вороття немає.

Мовчання жінки говорить про те, що вона взяла тайм аут. Вона готова відпустити вас, бо ви більше не гідні її зусиль.

Майте на увазі, що емоції і чесність  для жінки означають дуже багато.

Тому не бійтеся її емоційних спалахів. Не бійтеся конфліктів. Бійтеся того дня, коли вона перестане намагатися щось змінити.

Бійтеся її мовчання. Тієї миті, коли ви спробуєте заговорити першим, а вона не відреагує. Тому що, коли жінка зупиняється, це означає лише одне – вона більше не боїться піти від вас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *