20 Вересня, 2024
Дорогенька, чекай чоловіка, який буде цілувати твої руки і чоло першими, ніж губи…

Дорогенька, чекай чоловіка, який буде цілувати твої руки і чоло першими, ніж губи…

Не погоджуйся на посередність. Не примушуй себе думати, що нормально — це добре. Ти заслуговуєш кращого. Чекай свого кращого. Чекай того, хто створений для тебе і хто змінить твоє життя.

Чекай чоловіка, який буде любити тебе правильно. Хто буде йти поруч, а не попереду. Хто буде брати тебе за руку та тримати її так, щоб ти відчувала себе коханою і в безпеці. Хто буде відводити тебе в бік і захищати від будь-якої загрози.

Чекай чоловіка, який буде цілувати тобі руки і твоє чоло, перш ніж поцілувати губи.

Чекай чоловіка, який буде дивитися тільки на тебе. В чиїх очах ти будеш бачити любов і з чиїх вуст не сходитиме усмішка, коли він буде з тобою. Чекай цього особливого погляду. Він того вартий. Чекай того, хто хоче тебе смішити. Хто найщасливіший тоді, коли бачить тебе щасливою.

Чекай чоловіка, з яким тобі комфортно в некомфортних ситуаціях. Хто розуміє тебе і кому нічого не треба пояснювати, тому що ваші душі пов’язані, і ти завжди знаєш, що він думає і відчуває.

Чекай чоловіка, з яким ти можеш бути на 100% собою. Не стримуватися. Не прикидатися.

Чекай того, хто цінує кожен момент з тобою і робить його особливим. З ким навіть похід в магазин — пригода.

Того, хто справді розуміє тебе. Хто вірить в тебе. Хто мотивує тебе йти вперед. Хто знає, як вам обом пощастило зустріти один одного.

Чекай його. Він є і теж шукає тебе.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *