19 Вересня, 2024
Визнай: ти там, де хочеш бути…

Визнай: ти там, де хочеш бути…

Зазвичай коли людина погано виконує свою роботу, вона обурюється: «А ви знаєте, скільки мені платять?!» Знаю. І не розумію, що ти тут робиш. По-моєму, все просто: не подобається – не працюй. І так у всьому.

Погано тобі жити з людиною – не живи. Погано з тобою поводяться ділові партнери – змінюй. Погано сидить костюм – віддай тому, на кому сидітиме ідеально. Погано спиш – займися своїм душевним станом. Погано себе почуваєш – лікуйся. Погано тобі жити в країні – їдь. Роби, а не ногою.

А якщо ти нічого не робиш і не міняєш – отже, тобі добре. Будь чесний із собою – тобі добре. Добре нити. Добре скаржитися. Добре страждати. Добре бути жертвою. Добре, щоби співчували. Добре, щоби за тебе вирішували і допомагали. Добре нічого не робити зі своїм життям. Спокійно. Передбачувано. Це твоя зона комфорту. Бути у лайні – твоя зона комфорту.

У цьому у всьому є сенс. Найбільший сенс у житті. Якщо ти не жертва, то хто? Якщо ти не скаржитимешся, то що робитимеш? Адже доведеться робити. Якщо прибрати цей сенс “Мені нестерпно важко, але я несу свій хрест”, то що залишиться? Куди ти підеш без хреста? Як ти взагалі житимеш без нього?

Не вирішувати – це також рішення. Не міняти – це також вибір. Якщо ти робиш такий вибір, будь з ним, визнавай його, отримуй бонуси, насолоджуйся ним. Але не парь мозок іншому. Він не повинен грати у твої ігри.

Визнай, ти там, де хочеш бути. У цьому правда.

© Лілія Ахремчик

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *