22 Листопада, 2024
Набагато смачніше, ніж біляші та чебуреки. Додайте 2 ст.л сметани в тісто: пиріжки захоплення

Набагато смачніше, ніж біляші та чебуреки. Додайте 2 ст.л сметани в тісто: пиріжки захоплення

Завдяки цьому рецепту, у вас вийде дуже м’яке і смачне тісто, універсальне, яке поєднується з різними начинками. Я зробила м’ясну з  фаршу, а ви можете спробувати з сосисками або шинкою та сиром.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • вода тепла, 250мл;
  • борошно, 350 г;
  • сіль, 1 ч.л;
  • сметана, 2 ст.л;
  • розпушувач, 1.5 ч.л.

Для приготування начинки необхідно:

  • цибуля, 1 шт;
  •  фарш, 350 г;
  • рис варений, 100 г;
  • сіль, спеції, зелень.

Процес приготування пиріжків

Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо до напівготовності.

Додаємо фарш, перемішуємо з цибулею, солимо і перчимо, посипаємо різними спеціями за смаком і смажимо до готовності. В кінці ви можете додати за смаком часник та зелень. Остуджуємо.

Рис відварюємо та остуджуємо.

У теплій воді розводимо сметану, солимо.

Всипаємо борошно з розпушувачем і вимішуємо гладке і м’яке тісто. Накриваємо тісто та залишаємо на 15 хвилин.

Рис змішуємо із фаршем.

Тісто ділимо на порційні шматочки, скачуємо колобки та накриваємо їх, щоб не обвітрилися.

Розкачуємо кожен колобок в тонкий коржик, на край кладемо начинку і згортаємо рулет, заправляючи краї, щоб трубочка вийшла щільною і не пропускала начинку.

Смачніше, ніж біляші та чебуреки. Додайте 2 ст.л сметани в тісто: пиріжки захоплення
Смачніше, ніж біляші та чебуреки. Додайте 2 ст.л сметани в тісто: пиріжки захоплення

Обсмажуємо пиріжки в сковороді в олії до рум’яності з усіх боків.

Смачніше, ніж біляші та чебуреки. Додайте 2 ст.л сметани в тісто: пиріжки захоплення

Ситні, апетитні та дуже м’які пиріжки, як бачите, готуються просто і швидко, немає потреби довго поратися з тістом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *