Якщо ви хочете піцу, але не бажаєте довго стояти на кухні, пропоную скористатися цим рецептом бутербродів, які дуже нагадують класичну італійську страву.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- ковбаса та сир по 100 г;
- помідор та солодкий перець, по 1 шт;
- цибуля зелена і кріп по половині пучка;
- майонез, 2 ст. л;
- батон або білий хліб, 8 скибочок;
- сіль, перець, спеції, ароматні італійські трави.
Процес приготування бутербродів
Ковбасу ріжемо дрібними шматочками, сир натираємо на великій тертці.
Помідор ріжемо тонкими кружечками, солодкий перець – кільцями або півкільцями.
Зелену цибулю і кріп дрібно січемо.
Порада: за бажанням ви можете також взяти пару великих печериць, які ріжемо тонкими скибочками, щоб вони змогли швидко пропікатися.
Деко застеляємо пергаментом.
Змішуємо всі продукти з майонезом і викладаємо на кожну скибочку хліба або батона. До речі, смачно виходить, якщо купувати тостовий хліб.
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Запікаємо бутерброди близько 5 – 7 хвилин, але тут вже дивіться по своїй духовці, щоб скоринка батона не пригоріла.
Подаємо бутерброди на сніданок, як перекушування або як додаткову страву до вечері або готуємо на пікнік.