19 Вересня, 2024
Це найкраще, що я коли-небудь їла. Рецепт з м’ясного фаршу: готую вдома без духовки

Це найкраще, що я коли-небудь їла. Рецепт з м’ясного фаршу: готую вдома без духовки

Якщо ви любите цікаві, але в той же час, прості страви, цей рецепт для вас. Мінімальний набір продуктів, легкий процес готування і вражаючий результат з  фаршу і  спагетті.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш яловичий або будь-який 500 г;
  • цибуля, часник за смаком;
  • помідор і солодкий перець по 1 шт;
  • томатна паста 2 ст.л.;
  • вода 250 мл;
  • сир 100 г;
  • спагетті;
  • паприка, зелень, спеції.

Процес приготування

  1. Фарш заправляємо сіллю і перцем, паприкою і ароматними травами, спеціями за смаком. Добре вимішуємо.
  2. Додаємо у фарш подрібнений часник і цибулю, перемішуємо.
  3. Робимо великі коржі з фаршу і всередину ставимо по невеликому пучку спагетті – НЕ варені.
  4. Ще, цибулю дрібно ріжемо, часник також подрібнюємо, перець солодкий і томат ріжемо кубиками.
  5. В невеликій кількості рослинної олії обсмажуємо фарш зі спагеті, додаємо цибулю, солодкий перець і томат, перемішуємо і тушкуємо.

Томатну пасту розводимо водою і заливаємо соусом страву на сковороді.

Тушкуємо 20 хвилин під кришкою на невеликому вогні.

Шматочок сиру тремо на тертці і посипаємо страву, закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 5 хвилин.

При подачі посипаємо зеленню.

Дуже смачна, проста і ароматна страва, в оригінальному овочевому соусі. Виходить м’ясна закуска і спагетті, повноцінний вечерю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *