Якщо ви любите цікаві, але в той же час, прості страви, цей рецепт для вас. Мінімальний набір продуктів, легкий процес готування і вражаючий результат з фаршу і спагетті.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- фарш яловичий або будь-який 500 г;
- цибуля, часник за смаком;
- помідор і солодкий перець по 1 шт;
- томатна паста 2 ст.л.;
- вода 250 мл;
- сир 100 г;
- спагетті;
- паприка, зелень, спеції.
Процес приготування
- Фарш заправляємо сіллю і перцем, паприкою і ароматними травами, спеціями за смаком. Добре вимішуємо.
- Додаємо у фарш подрібнений часник і цибулю, перемішуємо.
- Робимо великі коржі з фаршу і всередину ставимо по невеликому пучку спагетті – НЕ варені.
- Ще, цибулю дрібно ріжемо, часник також подрібнюємо, перець солодкий і томат ріжемо кубиками.
- В невеликій кількості рослинної олії обсмажуємо фарш зі спагеті, додаємо цибулю, солодкий перець і томат, перемішуємо і тушкуємо.
Томатну пасту розводимо водою і заливаємо соусом страву на сковороді.
Тушкуємо 20 хвилин під кришкою на невеликому вогні.
Шматочок сиру тремо на тертці і посипаємо страву, закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 5 хвилин.
При подачі посипаємо зеленню.
Дуже смачна, проста і ароматна страва, в оригінальному овочевому соусі. Виходить м’ясна закуска і спагетті, повноцінний вечерю.