Діти дуже люблять різні бутерброди і грінки, вони набагато охочіше беруть їх з собою в школу, ніж інші продукти. Я такі грінки готую не тільки дітям, а й просто вдома в якості перекусу.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- батон половина;
- солодка сирна маса 200 г;
- молоко 150 мл;
- яйця 2 шт;
- ванілін за смаком;
- цукор 2 ч. л;
- сіль, щіпка.
Процес приготування
- Можна взяти звичайний батоно або багет, вибирайте, що більше до смаку.
- Ріжемо скибочками.
- Солодку сирну масу можна замінити просто сиром і змішати його з цукром, шматочками сухофруктів або іншими продуктами на ваш смак.
- Начинку кладемо на одну скибочку і накриваємо другою.
- Збиваємо яйця з дрібкою солі, молоком.
- Занурюємо бутерброд з начинкою в яєчну масу і обсмажуємо на сковороді. Можна на рослинній олії або вершковому маслі.
- В гарячому вигляді посипаємо цукром.
Такі бутерброди можна робити і з твердим сиром, з зеленню, обсмаженими грибами, тоді вийдуть солоні закусочні бутербродики.