19 Вересня, 2024
Голубці тепер готую з пекінської капусти і запікаю в духовці (виходять ніжніше, ніж зі звичайної і готувати простіше)

Голубці тепер готую з пекінської капусти і запікаю в духовці (виходять ніжніше, ніж зі звичайної і готувати простіше)

Пекінська капуста підходить не тільки для салатів, з неї можна зробити смачні голубці, які я запікаю в духовці.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • пекінська капуста 1 шт;
  • фарш 400 г;
  • родзинки 50 г;
  • яйце 1 шт;
  • рослинна олія, сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування

  1. Фарш можна брати будь-який за вашим смаком.
  2. Капусту розбираємо на листя і заливаємо на декілька хвилин окропом, щоб вони стали м’якими.
  3. Фарш змішуємо з яйцем і родзинками, спеціями, сіллю.
    Порада: родзинки беріть без кісточок і якщо у вас вони сильно сухі, попередньо запарте його окропом.
  4. Фаршируємо листя капусти фаршем і загортаємо як зазвичай голубець як це робите з простою капустою.

Викладаємо голубці в форму для запікання в один шар: сік, який буде виділятися, стане рідиною, в якій страва буде тушитися. Можна ще полити олією.

Запікаємо при 170 градусах протягом 40 хвилин.

При подачі посипаємо страву зеленню, можна приготувати соус зі сметани і гірчиці, буде дуже смачно і ароматно. Подаю до відвареної картоплі з кропом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *