Крабовий салат із пікантними нотками, які додає йому корейська морква. Швидке приготування та оригінальний смак, такий салат можна зробити навіть на святковий стіл.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- морква корейська, 150 г;
- крабові палички, 200 г;
- яйця, 2 шт.;
- плавлені сирки, 2 шт.;
- майонез 2 ст.л.
Процес приготування салату
Крабові палички розморожуємо та ріжемо шматочками.
Сирок плавлений натираємо на великій тертці.
Яйця відварюємо, остуджуємо та ріжемо кубиком.
Змішуємо всі продукти та заправляємо майонезом.
Можна салат відправити в холодильник, остудитися або відразу подавати на стіл.
Салат можна використовувати як начинку для тарталеток, вийде оригінальна та смачна закуска. Підходить салат і як начинка для рулету з лаваша. В цьому випадку у нього не завадить додати свіжий огірок і тоді за смаком у вас вийдуть майже суші. Рулет обертаємо плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин, потім ріжемо порційними скибочками і красиво викладаємо на тарілку.
Деякі за смаком ще додають часник, якщо в моркві по-корейськи його мало.