Крабовий  салат із пікантними нотками, які додає йому корейська морква. Швидке приготування та оригінальний смак, такий салат можна зробити навіть на святковий стіл.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • морква корейська, 150 г;
  • крабові палички, 200 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • плавлені сирки, 2 шт.;
  • майонез 2 ст.л.

Процес приготування салату

Крабові палички розморожуємо та ріжемо шматочками.

Сирок плавлений натираємо на великій тертці.

Яйця відварюємо, остуджуємо та ріжемо кубиком.

Змішуємо всі продукти та заправляємо майонезом.

Можна салат відправити в холодильник, остудитися або відразу подавати на стіл.

Мій «Ходовий» салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування

 Салат можна використовувати як начинку для тарталеток, вийде оригінальна та смачна закуска. Підходить салат і як начинка для рулету з лаваша. В цьому випадку у нього не завадить додати свіжий огірок і тоді за смаком у вас вийдуть майже суші. Рулет обертаємо плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин, потім ріжемо порційними скибочками і красиво викладаємо на тарілку.

Деякі за смаком ще додають часник, якщо в моркві по-корейськи його мало.