19 Вересня, 2024
Ця цибуля «по-турецьки» з’їдається швидше, ніж м’ясо (витрачаю 15 хвилин і ніякого оцту).

Ця цибуля «по-турецьки» з’їдається швидше, ніж м’ясо (витрачаю 15 хвилин і ніякого оцту).

Це дуже смачна та ароматна закуска до будь-яких м’ясних страв. Особливо вдало поєднується з шашликами, домашніми ковбасками, запеченим у духовці м’ясним рулетом і т.д.

  • цибуля 4 шт;
  • сіль;
  • зелень;
  • сумах 1 ч.л;
  • олія рослинна 3 ст. л.

Процес приготування

  1. Цибулю ріжемо кільцями. Можна використовувати звичайну, білу чи червону. Олію рослинну також беріть до смаку – можна й оливкову.
  2. Зелень будь-яку за смаком, за гарним пучком дрібно ріжемо.
  3. Цибулю зціджуємо від води, посипаємо сумами (пряність з оригінальним ароматом і смаком), змішуємо із зеленню і заправляємо рослинною олією.
  4. Настоюємо трохи, можна остудити 30 хвилин у холодильнику і подаємо до столу.

У такій цибулі ще смачно маринувати свіжі, обов’язково з грядки помідори, вони виходять пряними, як мариновані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *