22 Листопада, 2024
Копчену скумбрію в магазині більше не купую, готую вдома сама! Набагато смачніша, до того ж корисніша – ділюсь рецептом

Копчену скумбрію в магазині більше не купую, готую вдома сама! Набагато смачніша, до того ж корисніша – ділюсь рецептом

Ще один рецепт нереально смачної скумбрії! Він настільки елементарний, що я була вражена такому чудовому результату. Смак у рибки просто чудовий! Спробуйте й Ви! Щиро рекомендую приготувати і не забудьте поставити  лайк, я старалась!

Список потрібних інгредієнтів:

  • Скумбрія (середня) – 1 шт,
  • Цибулева лушпиння (скільки є, на око),
  • Сіль (ложки без верху) – 4-5 ст. л.
  • Вода – 1 л

Рецепт приготування:

  1. Цибулеве лушпиння замочити ненадовго у воді.
  2. Потім поставити на вогонь та додати сіль.
  3. На літр води потрібно 5 столових ложок солі (якщо води треба більше, то й солі відповідно).
  4. Солону воду цибулі закип’ятити, покласти скумбрію і варити рівно 3 хвилини!
  5. Потім рибку відкинути на друшляк і можна їсти.

Приємного приготування Вам і смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *