Необхідні продукти
- 1.5 кілограма тонкого сала та шкірки
 - 300 мілілітрів соєвого соусу
 - 15 г солі
 - 10 г суміші перців
 - 4 гвоздики
 - 5 грам коріандру
 - 5 штук зубчиків часнику
 - аджика на смак
 
Починаємо приготування
- Кладемо в каструлю шкірки та сало. Заливаємо водою та ставимо на плиту. Доводимо все до кипіння та зливаємо воду. Потім знову кладемо їх у каструлю, додаємо соєвий соус, суміш перців, коріандр, заливаємо окропом і всипаємо сіль. Ставимо каструлю на плиту, доводимо до кипіння і відварюємо 30 хвилин.
 - Готове сало повністю остуджуємо. Потім дістаємо з розсолу, додаємо суху аджику та часник, пропущений через прес. Все ретельно перемішуємо.
 - Беремо контейнер і застеляємо харчовою плівкою. Викладаємо в нього сало та закриваємо плівкою. Зверху ставимо вантаж і забираємо в холодильник на всю ніч.
 - Наступного дня сало готове, можна подавати до столу.
 
💬 Друзі, якщо вам цікаво читати ще більше наших історій – залишайте свої коментарі та не забувайте про лайки. Це надихає нас писати далі!
						
						
									        
					
									
						
Залишити відповідь