Необхідні продукти
- 1.5 кілограма тонкого сала та шкірки
- 300 мілілітрів соєвого соусу
- 15 г солі
- 10 г суміші перців
- 4 гвоздики
- 5 грам коріандру
- 5 штук зубчиків часнику
- аджика на смак
Починаємо приготування
- Кладемо в каструлю шкірки та сало. Заливаємо водою та ставимо на плиту. Доводимо все до кипіння та зливаємо воду. Потім знову кладемо їх у каструлю, додаємо соєвий соус, суміш перців, коріандр, заливаємо окропом і всипаємо сіль. Ставимо каструлю на плиту, доводимо до кипіння і відварюємо 30 хвилин.
- Готове сало повністю остуджуємо. Потім дістаємо з розсолу, додаємо суху аджику та часник, пропущений через прес. Все ретельно перемішуємо.
- Беремо контейнер і застеляємо харчовою плівкою. Викладаємо в нього сало та закриваємо плівкою. Зверху ставимо вантаж і забираємо в холодильник на всю ніч.
- Наступного дня сало готове, можна подавати до столу.