21 Вересня, 2024
Розкішний торт “нашвидкоруч” для домашнього чаювання від української господині – дуже смачний і простий у приготуванні

Розкішний торт “нашвидкоруч” для домашнього чаювання від української господині – дуже смачний і простий у приготуванні


Привіт дівчата, спекла на швидкоруч тортик без якихось там прикрас для домашнього чаювання, вийшов дуже смачний,  крем теж нашвидкоруч готовий куплений, отже якщо любите пухкенький  бісквіт і потрібно швиденько, можете скористатись рецептом .

Рецепт приготування:

Коричневий бісквіт:

  • 5 яєць
  • 5 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. олії
  • 3 ст л. какао
  • 3 ст. л. борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • Білки збила з 3 ст.л.цукру

Жовтки збила з 2 ст. л. цукру + 2 ст. л. олії + 3 ст. л. какао , з’єднати з білками ложкою + 3 ст. л. борошна + 1 ч.л. розпушувача.

Коржі просочити згущенка + вода .

Випікала 2 коржа форма 19/25

Білий бісквіт:

  • 5 яєць
  • 150 г. цукру
  • 150 г. борошна
  • Ван. цукор
  • 1 ч. л. розпушувача
  • Випікала 2 коржа .

Білки збити в піну + цукор , ван. цукор, збити + жовтки збити.

Борошно розмішати з розпушувачем , все з’єднати .

Крем по рецепту на упакуванні:

В 400 мл. молока всипати суміш з упакування, збивати 3 хв .

1 упаковка (желе в мене був абрикос ) коли застигло порізала на кусочки.

Автор чудового рецепту – Роза Бойчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *