21 Вересня, 2024
Рецепт простого, але дуже смачного та ситного салату з сиром і ковбасою на швидку руку: готую часто і завжди з’їдаємо без залишку

Рецепт простого, але дуже смачного та ситного салату з сиром і ковбасою на швидку руку: готую часто і завжди з’їдаємо без залишку

Сьогодні ми будемо готувати салат з сиром і ковбасою. Цей салат виходить дуже ситний і смачний. Інгредієнти для цього салату не потрібно відварювати, а це здорово економить час. Щоб приготувати такий салат знадобиться не більше 15 – 20 хвилин. Його головна особливість – всі інгредієнти порізані довгою тонкою соломкою. Салат з ковбасою підійде і на святковий стіл, досить просто прикрасити його будь-якими доступними способами. В якості заправки використовується майонез ( краще домашній ). Крім того, відмінно підійде для цього і соус, який робиться з сметани і майонезу в рівних пропорціях.

Продукти:

  • Ковбаса варено-копчена – 300 г
  • Сир – 300 г
  • Помідори свіжі – 2 шт. середнього розміру
  • Зелень кропу – невеликий пучок
  • Майонез у мене домашній – за смаком
  • Сухарики пшеничні – 1 жменю

Приготування:

Варено – копчену ковбасу нарізаємо довжиною соломкою.

Також нарізаємо і сир.

З помідорів видаляємо рідку середину з насінням, вона нам не знадобиться. А стінки помідорів так само нарізаємо соломкою.

Зелень кропу подрібнюємо.

Ну що, починаємо збирати наш салат! У велику миску акуратно перекладаємо всі, приготовані раніше продукти, крім сухариків. Заправляємо наш салат домашнім майонезом і перемішуємо.

Перекладаємо готовий салат в гарний посуд і зверху посипаємо сухариками і відразу подаємо на стіл, поки сухарики не розмокли.

Ось і все, на цьому наш салат з сиром і ковбасою готовий!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *