2 Жовтня, 2024
Аджика для м’ясних страв: Легкий рецепт домашньої консервації

Аджика для м’ясних страв: Легкий рецепт домашньої консервації

Аджика стане гарним доповненням до м’ясних страв. Дуже смачний рецепт приготування, який не займає багато часу.

Складові:

  • Перець чилі 1 кг.;
  • Перець солодкий червоний 500 гр.;
  • Часник 100 гр.;
  • Кінза 50 гр.;
  • Зелень селери 50 гр.;
  • Петрушка 50 гр.;
  • Оцет 30 мл.;
  • Коріандр мелений 1 ч. л.;
  • Сіль кам’яна 250 гр.;
  • Олія соняшникова.

Спосіб приготування:

  1. Чилі покладіть на пласку поверхню та залиште в тіні на 3 дні.
  2. Видаліть плодоніжки, але краще робити процедуру в рукавичках.
  3. Оцет поставте на вогонь та дайте закипіти й залиште охолоджуватися.
  4. Овочі пропустіть крізь м’ясорубку та ретельно перемішайте.
  5. Додайте коріандр, сіль та оцет.
  6. Залиште настоятися протягом 2-3 днів та періодично перемішуйте.
  7. Розкладіть по чистих банках та зверху налийте тонкий шар олії.
  8. Зберігайте в холодильнику.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *