Сільська господиня у Закарпатті навчила мене готувати ПІСНІ МЛИНЦІ з секретною начинкою! Таку смакоту готують на кожну забаву у піст! Вперше дізналася про цей рецепт! Дуже смачно та оригінально!
Пісні млинці з начинкою
Склад:
Борошно вищого сорту – 1,5 чайної чашки
Вода – 2 чайні чашки
Активовані дріжджі – 1 чайна ложка
Цукор – 1 столова ложка
Сіль – 1/2 чайної ложки
Рослинна олія – 2 столові ложки
Для начинки:
Гречана каша (готова) – 9 столових ложок
1 середня цибулина
Жменю сушених грибів
Рослинна олія – 2 столові ложки
Приготування:
Спочатку приготуйте тісто для пісних тонких млинців. Для цього в теплій воді (не вище 40 градусів) розведіть цукор і дріжджі. Через 15 хвилин додайте сіль, всипте все борошно і добре розмішайте віночком. В кінці влийте 2 ложки рослинної олії. У вас повинно вийти негусте млинцеве тісто без грудочок.
Залиште тісто на 30-40 хвилин при кімнатній температурі. Потім на сковороді посмажте звичайні тонкі млинці.
Окремо приготуйте начинку. Відваріть сушені гриби та дрібно їх поріжте.
Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.
Змішайте разом гречану кашу, гриби і цибулю і добре прогрійте начинку на сковороді або в духовці.
Нафаршируйте млинці. Фарширувати їх можна будь-яким звичним для вас способом – або у вигляді конвертиків без отворів, або у вигляді скручених трубочок.
Обсмажте млинці з начинкою на сковороді з двох боків до утворення рум’яної скоринки.
Смачного!