30 Вересня, 2024
Я дуже заздрила своїй сусідці Ользі. У неї дуже хороший чоловік. Усі рідні та друзі в захваті від нього. Сергій усім допомагає, позичає гроші, сам оплачує рахунки в кафе, має велику зарплату. Не чоловік, а золото. Якось Ольга прибігла до мене в сльозах, говорила, що хоче розлучитися. Я була вражена, коли почула її розповідь. Ну невже таке в житті буває

Я дуже заздрила своїй сусідці Ользі. У неї дуже хороший чоловік. Усі рідні та друзі в захваті від нього. Сергій усім допомагає, позичає гроші, сам оплачує рахунки в кафе, має велику зарплату. Не чоловік, а золото. Якось Ольга прибігла до мене в сльозах, говорила, що хоче розлучитися. Я була вражена, коли почула її розповідь. Ну невже таке в житті буває

Інколи буває таке відчуття, коли бачиш як живуть чоловік з дружиною, що у них все ідеально.

Так і я думала нещодавно про своїх знайомих. Чоловік моєї сусідки Ольги прекрасна людина. Він завжди прийде на допомогу, тим, хто цього потребує. Постійно вітається. Відразу видно, що хороша та порядна людина.

Всіх знайомих він безкоштовно розвозить на своєму автомобілі в аеропорти і на вокзали в будь-який час дня і ночі. Дає гроші в борг, якщо комусь не вистачає. Всі настільки звикли, що він допомагає і підтримує в усьому, що як тільки щось потрібно, відразу біжать до Сергія, знають, той ніколи не відмовить.

Ходить до самотніх жінок-колег лагодити комп’ютери і допомагати з ремонтом в квартирі. Десь якусь поличку підправити, комусь машинку пральну полагодити, а комусь лампочку вкрутити. З друзями він часто відвідує кафе, оплачуючи загальні рахунки, адже вони отримують набагато менше за нього. А він може собі це зараз дозволити.

Сусіди відгукуються про нього дуже добре, він постійно ввічливий і усміхнений, відкриє двері в під’їзд і допоможе донести сумки до квартири.

Всі родичі Ольги вважають, що їй дуже пощастило знайти такого ідеального чоловіка. Яке це щастя, коли поруч з тобою по життю крокує надійний тил. Навіть я, сказати чесно, постійно заздрила сусідці Ользі.

Однак, я нещодавно дізналася, що вона хоче з ним розлучитися. Я не повірила її словами, дізнавшись про це. Я ніколи й подумати не могла, що вона така нещасна жінка. Але потім вона розповіла мені, що тільки в спілкуванні з чужими людьми він такий поступливий, ввічливий і уважний.

У своїй сім’ї він поводиться зовсім по-іншому. Вдома, здебільшого, він щодня сидить за комп’ютером і грає в ігри або переписується з численними друзями на фейсбуці, обговорюючи їх проблеми. Постійно біжить з дому допомагати своїй мамі, варто лише їй йому зателефонувати.

Грошей на потреби сім’ї він виділяє мало, адже, на його думку, є більш нужденні, ніж його дружина і дитина. Ремонт в квартирі вона робить сама, він не допомагає їй навіть переклеїти шпалери. Ольга й полички поправляє, і лампочки навчилася вкручувати. Минулого тижня і кран сама ремонтувала, який вже місяць тече.

Поправити вішалку для одягу в коридорі на два шурупа їй в підсумку допоміг батько.

А нещодавно Сергій і зовсім накричав на неї і довів Ольгу до сліз, коли вона сказала йому, що замість того, щоб везти чергову колегу в аеропорт, краще б відвіз її в магазин, адже вдомі закінчилися усі неоюхідні продукти.

Сусідці таке ставлення до родини і до неї вже геть набридло.

Вона хоче розлучитися, але не наважується, бо знає, що всі родичі засудять її за цей вчинок, адже навіть її мати каже, що вона перебільшує проблему і обмовляє таку хорошу і добру людину, якою є її чоловік – Сергій.

Виходить, що така людина є ворогом у власній родині, ставлячись до чужих людей так як повинен відноситься до своїх близьких.

Я думаю, це не поодинокий випадок. Чому так відбувається? Невже цьому чоловікові важливіше думка друзів, сусідів, колег та родини про нього, ніж благополуччя рідних йому людей?

Я тоді вперше побачила заплакані очі Ольги, вона була щирою зі мною. І лише тепер я зрозуміла, наскільки ми буваємо сліпими до близьких людей. Ольга дуже нещасна жінка, і мені її шкода.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *