4 Жовтня, 2024
Ми святкували 60-річчя чоловіка, було багато гостей, подарунків і сюрпризів. Але головним сюрпризом для мене стало те, що у мого чоловіка вже 16 років є інша сім’я, в якій росте син

Ми святкували 60-річчя чоловіка, було багато гостей, подарунків і сюрпризів. Але головним сюрпризом для мене стало те, що у мого чоловіка вже 16 років є інша сім’я, в якій росте син

Проживши з чоловіком майже 30 років, я і подумати не могла, що він зробить на старість мені такий сюрприз. Виявляється, вже 16 років у нього є інша сім’я, в якій є дитина, хлопцю зараз 15.

Ця новина для мене була громом серед ясного неба, тільки зараз почала відходити від цього і переосмислювати своє життя. Вигнала чоловіка, він назад проситься, а я навіть не знаю, що й робити. Загалом, все по порядку.

Я вийшла заміж коли мені було двадцять дев’ять років а чоловікові тридцять. Ми любили один одного, підтримували і в горі і в радості. Важкі були часи, чоловік намагався займатися бізнесом, але інфляція ламала всі плани. Іноді доводилося жити на одних пісних макаронах місяцями! Хто переживав ці роки, той зрозуміє. А потім у нас народилася дочка.

Тільки на початку нульових ми якось почали нормально жити. Чоловікові все ж вдалося так-сяк утримати свій бізнес, відкрив кілька торгових точок, найняв продавців, бухгалтера. Він сам їздив по точках, контролював продажі. Продавщиць я майже не знала, багато змінювалися, і тільки недавно я дізналася, що серед них була «друга дружина» мого чоловіка, неофіційна правда. Це було 16 років тому, я тоді якраз хворіла, в лікарні була.

Можете уявити, мій чоловік в 45 років ще раз став батьком, син у нього народився. А тій пані тоді було 32 роки. Тоді чоловік часто їздив у відрядження, але я ні про що не здогадувалася, бо повністю йому довіряла! Повністю!

Дивно, але навіть дехто з наших спільних друзів знав цю таємницю, а мені не говорили. Мовляв, шкодували мене, сподівалися, що мій чоловік одумається. А тут в цьому році, відразу після новорічних свят, я вирішила все ж вийти на пенсію. Ну навіщо мені робота: дім повна чаша, дочка давно заміжня, чоловік у неї багатий, онукові 4 роки, теж ні в чому не має потреби.

Ми святкували 60-річчя чоловіка, було багато гостей. Він відійшов говорити з друзями, і залишив телефон. А там все хтось настійно намагався йому зателефонувати. Хотіла спочатку телефон чоловікові віднести, але чомусь сама підняла слухавку. А там мені відразу жіночий голос: «Дорогий, вітаю тебе!». Мене як окропом обшпарили! Стала з’ясовувати – хто вона така, а жінка відповіла: «Він сам вам все розповість, він давно вже хотів це зробити!». І відключилася.

Чоловік і справді все розповів на наступний день – він сам чекав для цього слушної нагоди. Так, 16 років тому закохався в свою продавщицю. Хотів потім порвати з нею всі відносини, але вона чекала дитину. Потім народила хлопчика, і його затягнуло: бігав між двох вогнів, і мене любив, і її.

Виявилося, що був у його ще один магазин з успішною торгівлею, який він їй подарував для бізнесу, а всі справи вела наша бухгалтерка за його рахунок, так що та родина теж лиш не жила. Але чоловік став мене слізно запевняти, що любить зараз він тільки мене одну, а там тільки син тримає і все. Але я не витримала і вигнала його.

Дочка нічого не знає. Чоловік телефонує, благає його простити, каже, що порвав з продавщицею, тільки щоб я з сином йому дозволяла зустрічатися. А я не можу ні бачити його, ні чути: 16 років у брехні прожити. Аналізую минуле – не зрозумію, де я щось упустила? Чому я так сліпо йому довіряла? Чому навіть натяку не було на іншу сім’ю чоловіка? Краще б він тоді про все зізнався і ми розлучилися.

А тепер мені теж під 60 років, особисте життя вже не влаштувати, майбутнього немає! Не знаю що й робити, жити одній в такому віці вже теж важко. Але вже і сімейного життя, того, що було, теж не буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *