Пропонуємо ознайомитися з простим рецептом приготування соковитої та неймовірно смачної курячої печінки у клярі. Від цієї страви будуть в захваті всі члени родини, навіть діти, які взагалі не люблять цей продукт.
Інгредієнти:
- Печінка 500 гр.;
- Сметана 120 гр.;
- Борошно пшеничне ½ скл.;
- Яйце куряче 3 шт.;
- Олія;
- Часник 3-4 зуб.;
- Спеції.
Спосіб приготування:
- Змішайте яйця, сметану, борошно, сіль та подрібнений часник.
- Вимийте та наріжте печінку, трохи відбийте її й посипте приправами.
- Занурте печінку у кляр та викладіть на розігріту пательню.
- Обсмажте під закритою кришкою з обох сторін.
- Посипте зверху зеленню та подайте до столу.
Смачного!