6 Жовтня, 2024
Мільйонер переливає собі кров 17-річного сина, аби отримати “вічну молодість”

Мільйонер переливає собі кров 17-річного сина, аби отримати “вічну молодість”

Біохакер і раніше вливав кров від донора. Він стверджує, що після цього його організм став молодшим на 8 років.

45-річний IT-мільйонер Браян Джонсон переливає собі кров 18-річного сина, аби “відмотати” життя та повернути молодість. Американський магнат прагне “повернути час назад” та набути форми молодого хлопця. За матеріалами ТСН

Як пише видання Bloomberg, Джонсон витрачає мільйони доларів щорічно, аби втілити задум.

Раніше біохакер стверджував, що йому вдалося “перевести власний біологічний годинник” за допомогою крові анонімного донора: начебто він став молодшим на вісім років, а стан його шкіри та внутрішніх органів – як в юнака.

Проєкт американського IT-мільйонера Project Blueprint – це частина програми підтримки молодості за допомого новітніх підходів. Один з них – метод переливання крові, який Браян Джонсон тестує на собі, своєму 70-річному батькові та 17-річному синові. 

Троє чоловіків відвідали клініку у Далласі, де батько мільйонера Річард та син Талмейдж сдали кров, яку спеціалісти перетворили у плазму. З неї вилучили кров’яні тільця та тромбоцити. Далі спеціалісти ввели в кров  Браяна Джонсона та його батька плазму 17-річного Талмейджа в надії, що це допоможе омолодити кров.

Раніше експерименти на мишах показали, що старі гризуни відчувають ефект омолодження, поглинаючи життєву силу своїх молодших побратимів. Натхненні цими результатами, деякі люди вирішили поекспериментувати на собі та використати цей метод. 

Але експеремент не закінчується переливанням крові: Браян Джонсон дотримується суворої дієти, виконує фізичні вправи та навіть піддає тіло впливу електромагнітних хвиль. Він має команду лікарів, які допомагають у цьому квесті; через Blueprint Джонсон публікує більшість своїх методів і результатів, сподіваючись, що інші зможуть оцінити його роботу та скористатися нею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *