Рецепт простого пломбіру настільки смачний, що ви будете приємно здивовані, що можна самостійно в домашніх умовах зробити таку смакоту.
Він наче з дитинства. Ви відразу пригадаєте цей незабутній, ніжний смак.
Складові:
згущене молоко 200г;
вершки 500мл. 33%.
Приготування пломбіру
Спершу нам треба приблизно на півгодини помістити в морозильник, глибоку миску в якій ми збиватимемо морозиво, а також віночки від міксера.
У охолоджену миску виливаємо вершки і збиваємо на максимальній швидкості до загусання, приблизно 5-7 хвилин.
Вливаємо згущене молоко, і продовжуємо збивати вже на маленькій швидкості, протягом 1 хвилини, щоб воно змішалося з вершками.
Збиті вершки зізгущеним молоком, розкладаємо у вафельні стаканчики, їх ви можете купити окремо, а можна купити окремі вафлі для торта, і покласти їх у форму на дно, потім морозиво, і зверху ще вафля.
Хочемо зазначити, що без вафель такий пломбір дуже смачний. Прибираємо в морозильну камеру мінімум на 4 години.
Смачного!