Неймовірно ніжне й ароматне запечене м’ясо У ДУХОВЦІ.
Яловичина, запечена в духовці з чорносливом-ніжне і смачне м’ясо, яке стане прекрасним доповненням до святкового столу. М’ясо виходить дуже соковитим і неймовірно апетитним. Готується м’ясо просто і швидко. До речі, м’ясо буде готове відразу з соусом, що дуже зручно. За матеріалами
Інгредієнти
1 кілограм яловичини
150 г чорносливу
300 грам яблук
4 столові ложки оливкової олії
сіль пів чайної ложки
розмарину пів чайної ложки
суміші перців
Приготування
У миску кладемо чорнослив і заливаємо окріп.
У такому вигляді залишаємо на 5 хвилин, а потім воду зливаємо.
Яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо насіння і нарізаємо шматочками.
М’ясо промиваємо і сушимо паперовим рушником. Поливаємо його оливковою олією і розтираємо руками.
Зверху присипаємо його сіллю, сумішшю перців і розмарином.
Всі спеції добре втираємо руками. Беремо рукав для запікання. Кладемо в нього м’ясо, підготовлені яблука і чорнослив.
Добре закриваємо його і перекладаємо на деко.
Ставимо його в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 50 хвилин. Через відведений час деко дістаємо з духовки і акуратно розрізаємо рукав зверху.
Виймаємо з нього чорнослив і яблука. Відкладені фрукти перемелюємо блендером до стану пюре.
Смачного!