Один з найпростіших рецептів, а вийде ціла гора смачних і соковитих котлет з курячої печінки.
Інгредієнти:
- печінка куряча – 500 г;
- цибуля – 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- борошно кукурудзяне – 2 ст. л.;
- сіль, перець.
Процес приготування:
- Печінку промиваємо, просушуємо паперовими рушниками та нарізаємо шматочками.
- Змішуємо шматочки з кубиками цибулі, яйцями, кукурудзяним борошном (можна замінити крохмалем).
- Солимо і перчимо до смаку.
- Розігріваємо невелику кількість олії, обсмажуємо котлетки до рум’яності з двох сторін.
- Подаємо такі котлетки зі сметанно-часниковим соусом.