“Брауні-чізкейк”
Інгредієнти: (розрахунок на форму 24 смх14 см)
Брауні:
- яйця (4 шт.)
- 100 г шоколаду (чорного або молочного)
- 100 г вершкового масла (жирність не менш як 82%)
- 100 г цукру (4 ст. л. з гіркою, білий або коричневий)
- 100 г борошна (4 ст. л. з гіркою)
- 1/3 ч. л. солі
- 100 г ягід (будь-яких, свіжих або заморожених)
Готуємо Брауні:
1. З’єднайте вершкове масло і шоколад, розтопіть і перемішайте до однорідної консистенції.
2. Змішайте яйця з цукром.
3. З’єднайте шоколад з вершковим маслом з яйцями з цукром, знову перемішайте.
4. Додайте борошно і сіль, перемішайте до однорідної консистенції.
Сирна начинка:
- 300 г сиру (жирність 5-9%)
- яйця (2 шт.)
- 20 г кукурудзяного крохмалю (1,5 ч. л. З гіркою)
- 50 г цукрової пудри
Готуємо сирну начинку:
- Відправте всі інгредієнти в мірну склянку і перемішайте до однорідної консистенції.
Готуємо “Брауні-чізкейк”.
1. Візьміть прямокутну форму, дно застеліть фольгою.
2. Поділіть візуально Брауні на дві частини, викладіть у форму першу частину, розрівняйте.
3. Викладіть ягоди в хаотичному порядку.
4. Викладіть зверху ложкою сирну начинку.
5. Вилийте зверху другу половину Брауні.
6. Викладіть зверху ягоди.
7. Відправте випікатися в розігріту до 180С духовку на 30-35 хвилин.
8. Дістаньте, дайте охолонути, зніміть форму і наріжте на порційні шматочки.