22 Листопада, 2024
Щоранку вживала чайну ложку оливкової олії і ось що відбулося з її організмом. Цю звичку варто розвивати всім жінкам!

Щоранку вживала чайну ложку оливкової олії і ось що відбулося з її організмом. Цю звичку варто розвивати всім жінкам!

Стаття носить виключно інформаційний характер. Пам’ятайте, що перед початком будь-якого лікування консультація лікаря є обов’язковою!

Оливкова олія визнана однією з найкорисніших рослинних олій, що містять омега-9 і омега-3 жирні кислоти. Це ті здорові жири, які стимулюють обмін речовин.

Ті люди, які бояться жирів, думаючи що від них поправляються, змінять свою думку після знайомства з властивостями оливкової олії. Ось як пити оливкову олію з користю для здоров’я. Джерело

Точно так, як моторне масло необхідно машині, щоб завівся двигун, оливкова олія необхідна для злагодженої роботи людського організму.

Вона покриває тонким шаром стінки травної системи, змащуючи її зсередини. Для того щоб отримати такий ефект досить випивати 1 чайну ложку оливкової олії натще.

Ця олія володіє не тільки багатьма корисними властивостями, завдяки вмісту олеїнової, лінолевої, пальмітинової, стеаринової кислоти, вітамінів Е і К.

Також ця олія знижує рівень холестерину,для профілактики цього заxворювання. Оливкова олія стимулює детоксикацію.

Доведено, що оливкова олія покращує стан шкіри, волосся і нігтів. Не дарма її включають до складу багатьох поживних масок.

Якщо на додаток до цього приймати її і всередину, ефект буде набагато сильнішим.

Найкращий результат принесе прийом оливкової олії з лимонним соком.

2 столові ложки олії змішай з соком чверті лимона і випий вранці натщесерце. І так кожного дня.

Таку звичку просто необхідно розвивати жінкам. Завдяки регулярному вживанню оливкової олії вони можуть покращити функціонування peпродyктивної системи

Не забувайте про протипоказання. Уникати оливкової олії слід при холециститі, так як вона має жовчогінні властивості.

Також не потрібно фанатіти. Людям із зайвою вагою краще вживати оливкову олію замість соняшникової, але не перегинати з дозами. 3-4 столові ложки в день буде достатньо.

Як і будь-яким продуктом, оливковою олією потрібно вміти правильно користуватися. ЇЇ додають в страви в сирому вигляді, тому як при смаженні і термічній обробці вона втрачає свої корисні властивості.

При виборі оливкової олії звертайте увагу на її кислотність. Відповідно до європейських стандартів вона не повинна перевищувати 0,8%.

Тепер про те, яке оливкова олія краще. Кращою вважається олія з написом extra virgin olive oil, вона виготовляється методом холодного віджиму.

Пляшка, на якій просто написано «Оливкова олія», містить суміш рафінованої оливкової олії і оливкової олії extra virgin в співвідношенні 85: 15%.

Існує також оливкова олія другого віджиму. Вибирайте кращі марки оливкової олії.

Джерело: /ukrainians.today

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *