15 років я їх не їла, років 5 я про них мріяла) І сьогодні завершилося, я знайшла нарешті час на свою “захцянку”.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Люба Качмар
Тісто зробила дріжджове заварне.
- 1 скл борошна
- 1 ст л цукру
- 1 ч л солі
- 1 скл окропу
Все вимішати до однорідності
В окремій посудині розчинити 25 гр дріжджів і 1 скл ледь теплої води .
Коли перша маса трохи охолоне,змішати її з другою,додати 2-3 ст л олії і ще 3 скл борошна .
Замісити м’яке тісто, може піти ще +-100 гр борошна.
Накриваємо і ставимо підійти хв на 40-50, якщо немає часу то можна смажити одразу.
Для начинки зварити телячі легені і серце та окремо трохи не пісної свинини.
Все гарно перемелюємо і додаємо багато смаженої цибулі , солі і добряче перчику.
Смажити в олії до гарної шкоринки.
Найбільше смакують,звісно,з питним борщиком!
Один нюанс: я спочатку стала формувати їх ,змастивши стіл і руки олією і вони від надмірної кількості жиру перша партія розтріскаласч.
Тоді решту я вже формувала в борошні ,то вийшли чудові.