Такі відбивні з курячих сердечок, виходять дуже ніжними, м’якими, ароматними. Ви можете використовувати найрізноманітніші і тоді відбивні виходять пікантними, з пряними нотками.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- курячі сердечка, 500 г;
- яйця, 2 шт;
- сухарі панірувальні, 100 г;
- борошно, 50 г;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування
Сердечка промиваємо, видаляємо все зайве, ще раз промиваємо і просушуємо на паперових рушниках.
Кожне сердечко розрізаємо уздовж.
Відбиваємо сердечка, солимо, перчимо, посипаємо різними спеціями.
Яйця збиваємо з сіллю і перцем.
Відбивні спочатку вмочуємо в борошно, потім опускаємо в яєчну масу, потім обвалюємо у сухарях.
Обсмажуємо на невеликій кількості олії до рум’яності з усіх боків.
Порада: довго не обсмажуйте, м’ясо тонке, тому довго смажити не потрібно.
При подачі посипаємо рубаним зеленою цибулею і зеленню, продаємо з аджикою і гострими соусами, гарнірами і салатами.